Boot Camp fungerar inte med RAID-konfigurationer

Boot Camp fungerar inte med RAID-konfigurationer.

Bland de RAID-konfigurationer som inte stöds finns exempelvis Microsoft Windows inbyggda funktion för programvaru-RAID och maskinvaru-RAID-kort (som Mac Pro RAID- och Xserve RAID-kort).

Läs mer

Om du vill använda Boot Camp-assistenten för att partitionera disken och installera Windows måste disken bestå av en enda partition och vara formaterad som en Mac OS X Extended (journalförd)-volym. Om du redan har partitionerat disken med Skivverktyg eller ett annat verktyg kommer du inte att kunna använda Boot Camp-assistenten förrän du har återställt disken till en Mac OS X-volym med en enda partition.

Boot Camp-assistenten fungerar dessutom endast med interna diskar. Det går inte att använda Boot Camp-assistenten till att partitionera och installera Windows på en extern disk.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.