Mappnamn i andra användares hemmappar visas alltid på engelska

Läs om varför vissa mappar visas på engelska när du ser dem från användarkontot på din Mac.

Om du ställer in inställningarna Språk och region till ett annat språk än engelska ändras inte det språk som mappar visas på i andra macOS-användares konton. Användarkonton har inte åtkomst till språkinställningar eller hemmappar för andra användarkonton, så engelska namn används som förval när de visas från det andra kontot. Detta gäller inte delade mappar.

I exemplet är det innehållet i hemmappen för kontona äpple and apelsin som visas när du är inloggad som äpple. Observera att mapparna Skrivbord, Dokument, Hämtade filer, Bibliotek, Film, Musik och Bilder för kontot apelsin visas på engelska oavsett vad som har valts för äpple eller apelsin i inställningarna av Språk och region.