Ändra menyspråk i iTunes på Mac eller pc

Läs om hur du väljer språk på navigeringsknappar, flikar och annat i iTunes.

Du kan ändra språk för menyobjekt, navigering och andra visningselement i iTunes. På Mac är detta bundet till ditt systemspråk. På pc är språket som visas i iTunes styrt inifrån programmet. Du kan också ändra språk på ljudet eller undertexten för iTunes Store-videor. Varje film har olika tillgängliga språkalternativ. Det beror på vad innehållsleverantörer inkluderar i ditt köp.

Ändra språk för din Mac

Om du vill ändra språk som visas i iTunes och andra program ställer du in språk i Systeminställningar. Detta ändrar språk som visas i menyer och dialoger på din Mac-dator och i iTunes.

1. Välj > Systeminställningar från Apple-menyn () från menyraden överst på datorskärmen.
  2. Klicka på Språk och region.
  3. Under Föredragna språk visas de språk som är tillgängliga för Mac-datorn. Klicka på och håll ned det språk du vill använda i iTunes och dra det överst i listan.
  4. Om de språk du vill använda i iTunes inte visas klickar du på plusknappen under listan Föredragna språk. Välj det språk du vill ha och klicka sedan på Lägg till.
  5. Om du vill göra det nya språket till det primära språket så kan du antingen klicka och dra det språk du föredrar överst på listan eller klicka på Använd [tillagt språk].
  6. Stäng fönstret Systeminställningar och välj Starta om nu.

Ändra språk i iTunes på din pc

Om du vill ändra det språk som visas i iTunes för din pc anger du språk i Inställningar i iTunes under fliken Allmänt. Detta anger det språk som visas i menyer och dialoger i iTunes.

1. Öppna iTunes.
  2. Välj Redigera > Inställningar i menyfältet längst upp i iTunes-fönstret.
  3. Klicka på fliken Allmänt.
  4. Välj det språk du vill ha i iTunes från Språk-menyn längst ner i fönstret.
  5. Klicka på OK.
  6. Stäng iTunes och öppna det sedan igen.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.