Hitta information om din garanti eller AppleCare-plan

Kontrollera om din enhet har rätt till service och se vilka typer av reparation och vilken support som ingår i din rätt till service. Du kan också leta upp avtalsnummer, inköpsbevis och utgångsdatum.

Kontrollera om din enhet har rätt till service enligt en AppleCare-plan eller Apples begränsade garanti

• Gå till Inställningar > Allmänt > AppleCare och garanti på din iPhone eller iPad och tryck sedan på din enhet.

• Klicka på Apple-menyn i hörnet av skärmen på din Mac. Välj Systeminställningar > Allmänt > AppleCare och garanti.

• Gå till checkcoverage.apple.com och ange serienumret på din enhet. Följ sedan anvisningarna på skärmen.

Du kan även ta reda på om din enhet har rätt till service genom att besöka mysupport.apple.com Logga in med ditt Apple-ID och välj din enhet. Läs om vad du kan göra om informationen är felaktig eller du inte ser AppleCare-planen.

Se vad din rätt till service omfattar och när den går ut

• Gå till Inställningar > Allmänt > AppleCare och garanti på din iPhone eller iPad och tryck sedan på din enhet.

• Klicka på Apple-menyn i hörnet av skärmen på din Mac. Välj Systeminställningar > Allmänt > AppleCare och garanti.

• Gå tillmysupport.apple.com och logga in med ditt Apple-ID. Välj sedan din enhet för att se information om den support som du är berättigad till, däribland hårdvarureparationer och teknisk support.

Hämta avtalsnummer eller garantibevis

1. Besök mysupport.apple.com.

2. Logga in med ditt Apple‑ID.

3. Välj enhet.

4. Klicka på Visa garantibevis. Se till att du använder tvåfaktorsautentisering med ditt Apple-ID om du inte kan se garantibeviset.