Mata ut din iPod från datorn

Läs mer om när och hur du matar ut din iPod från datorn innan du kopplar från usb-kabeln.

Du behöver inte mata ut din iPod innan du kopplar från usb-kabeln från datorn om:

• du använder en iPod touch. du behöver aldrig mata ut en iPod touch.

• du ser ett meddelande där det står Laddar.

• du ser ett meddelande där det står OK att koppla från.

• du ser iPod-huvudmenyn där du kan välja Musik, Inställningar eller Extras.

• LED-lampan på din iPod shuffle lyser med ett fast gult eller grönt sken.

Du måste mata ut din iPod innan du kopplar från usb-kabeln om:

• du ser ett meddelande där det står Koppla inte från.

• du ser ett meddelande där det står Ansluten. Mata ut innan du kopplar från.

• du ser ett meddelande där det står Synkronisering pågår, vänta ...

• LED-lampan på din iPod shuffle blinkar gult.

• Du aktiverade alternativet Använd som extern enhet för din iPod i iTunes.

• Du aktiverade alternativet Hantera musik och videor manuellt för din iPod i iTunes.

Så här matar du ut din iPod

1. Hitta och visa din iPod i iTunes

2. Klicka på symbolen Mata ut  icon, or press the Command and E keys on your keyboard.

No alt supplied for Image
  3. Din iPod matas ut.

Om du inte kan mata ut din iPod

Gör så här om du inte kan mata ut din iPod i iTunes.

Mac

1. Öppna ett Finder-fönster.

2. Klicka på iPod-symbolen i det vänstra sidofältet under Enheter.

3. I menyraden längst upp på skärmen väljer du Arkiv > Mata ut ”[din iPods namn]”.

Windows 7

1. Klicka på symbolen Säker borttagning av hårdvara och Mata ut media i meddelandefältet.

2. Välj din iPod i menyn som visas.

Windows 10

1. Skriv Inställningar i sökrutan och klicka på Inställningar i resultatet.

2. Klicka på Enheter.

3. Klick på Anslutna enheter.

4. Lokalisera din iPod under Andra enheter.

5. Klicka på Ta bort enhet och bekräfta med Ja.

Få mer hjälp

Så här gör du om iTunes inte känner igen din iPod.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.