Nollställa iTunes Store-varningsmeddelanden

Om du stängde av varningsmeddelanden för iTunes Store kan du slå på dem igen.

När du har nollställt iTunes Store-varningsmeddelanden får du alla iTunes-varningsmeddelanden när du köper och hämtar objekt i iTunes Store. Så här nollställer du dina meddelanden:

1. Öppna iTunes.
  2. Om du inte är inloggad loggar du in med ditt Apple-ID.
  3. Välj Konto > Visa mitt konto i menyraden högst upp på datorskärmen, eller högst upp i iTunes-fönstret.
  4. Ange lösenordet och tryck sedan på returtangenten på tangentbordet eller klicka på Visa konto.

På sidan Kontoinformation:

1. Rulla längst ned på sidan.
  2. Klicka på Nollställ till höger om Nollställ alla varningar för köp och hämtning.

3. Klicka på Klar.