Om Made for iPhone-, iPad- och iPod touch-tillbehör

Produkter märkta med Made for iPhone, Made for iPad och Made for iPod är certifierade för att vara kompatibla med din iPhone, iPad eller iPod touch.

Läs om de olika kategorierna av iPhone-, iPad- och iPod touch-tillbehör.

Apple har skapat kompatibilitetskrav för tillbehörstillverkare för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Produkter som är konstruerade och certifierade för att vara kompatibla har en Made for-etikett på förpackningen. Leta efter tillbehör med etiketten Made for som är kopplad till din enhet för att säkerställa kompatibilitet när du köper tillbehör från tredje part för som ska användas med din enhet.

Made for iPhone betyder att ett elektroniskt tillbehör har designats för att ansluta specifikt till iPhone och har certifierats av utvecklaren för att uppfylla Apples prestandastandarder.

Made for iPhone-etikett

Made for iPad betyder att ett elektroniskt tillbehör har designats för att ansluta specifikt till iPad och har certifierats av utvecklaren för att uppfylla Apples prestandastandarder.

Made for iPad-etikett

Made for iPod betyder att ett elektroniskt tillbehör har designats för att ansluta specifikt till iPod och har certifierats av utvecklaren för att uppfylla Apples prestandastandarder.

Made for iPod-etikett

Made for iPhone/iPad/iPod betyder att ett elektroniskt tillbehör har designats för att ansluta till iPhone, iPad och iPod-modeller och har certifierats av utvecklaren för att uppfylla Apples prestandastandarder.

Made for iPhone/iPad/iPod-etikett

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.