iMac (mitten 2007): Minnesspecifikationer

Läs om vilket slags minne du kan använda med iMac-datorer (mitten 2007):

• iMac (20 tum, mitten 2007)
  • iMac (24 tum, mitten 2007)
Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

iMac-datorn (mitten 2007) har två SDRAM-kortplatser (Synchronous Dynamic Random-Access Memory) på undersidan. Den levereras med minst 1 GB DDR2 (Double Data Rate) SDRAM installerat i en kortplats. Den maximala mängden RAM-minne som du kan installera i datorn är 4 GB: en 2 GB SO-DIMM-modul (Small Outline Dual Inline Memory Module) i varje kortplats.

Du kan använda SO-DIMM-minne som uppfyller alla dessa kriterier:

• PC2-5300
  • Obuffrat
  • Utan paritet
  • 200-stifts
  • 667 MHz DDR2 SDRAM

Du kan använda RAM-modulstorlekar av 1 eller 2 GB i varje kortplats.

DIMM-moduler med någon av följande funktioner stöds ej:

• Register eller buffertar
  • PLL:er
  • Felkorrigerande kod (ECC)
  • Paritet
  • EDO RAM

Följ alltid uppgraderingsanvisningarna för installation av minne ordagrant. Försök aldrig ta bort skruvar som inte ska avlägsnas enligt uppgraderingsanvisningarna.

Läs mer

Mer information om hur du uppgraderar minnet i iMac-datorn (mitten 2007) finns i den här artikeln.