Flytta innehåll från iTunes på din dator till iPhone, iPad eller iPod touch

Läs om hur du manuellt lägger till specifika låtar eller videor på din iOS-enhet från din dator.

Som standard hanteras innehållet i ditt iTunes-bibliotek (musik, TV-program, filmer med mera) manuellt, vilket gör att du kan styra innehållet du vill ha på din iPhone, iPad eller iPod touch. Det är användbart till exempel om ditt iTunes-bibliotek innehåller fler objekt än vad som får plats på enheten.

Om du är Apple Music-medlem eller har en prenumeration på iTunes Match är ditt iCloud-musikbibliotek aktiverat. När iCloud-musikbiblioteket är aktiverat kan du inte hantera musik manuellt. Du kan fortfarande hantera videor med hjälp av stegen nedan.

Lägg till innehåll manuellt på enheten

1. Anslut enheten till datorn.
  2. Öppna iTunes. Kontrollera att du har den senaste versionen.
  3. Välj det innehåll som du vill lägga till på din enhet från ditt iTunes-bibliotek. Vald låt i iTunes
  4. Dra innehållet till din iPhone, iPad eller iPod. En ny panel visas. Leta reda på din enhet. Dra låten i iTunes

Om du har en iPhone kan du lägga till musik eller videor från endast ett iTunes-bibliotek.

Om du har en iPad eller iPod kan du lägga till musik från flera iTunes-bibliotek men videor från endast ett iTunes-bibliotek.

Om du inte kan lägga till eller ta bort innehåll från din enhet manuellt

Kontrollera att alternativet Hantera musik och videor manuellt är aktiverat:

1. Anslut enheten till datorn.
  2. Öppna iTunes. Kontrollera att du har den senaste versionen.
  3. Hitta och klicka på din enhet.
     Symbol för iOS-enhet i iTunes
  4. I det vänstra sidofältet klickar du på Sammanfattning.
  5. Rulla ned till avsnittet Alternativ.
  6. Klicka på rutan bredvid Hantera musik och videor manuellt.
  7. Klicka på Verkställ.

Ett meddelande kan visas om att din enhet är synkroniserad med ett annat bibliotek. Det betyder att du tidigare har använt en annan dator för att synkronisera din enhet och att iTunes inte kan synkronisera utan att först radera och ersätta allt iTunes-innehåll på din enhet.

Senast ändrad: