Hantera innehåll på iPhone, iPad eller iPod touch manuellt med hjälp av iTunes

Du kan manuellt lägga till specifikt innehåll från din dator till din iOS-enhet.

Med iTunes kan du hantera innehållet på din iPhone, iPad eller iPod genom att manuellt synkronisera specifika objekt på enheten.

Om ditt iCloud-musikbibliotek är aktiverat kan du inte hantera musik manuellt, men du kan fortfarande hantera videor genom att följa stegen nedan.

Lägga till objekt från iTunes manuellt

1. Anslut enheten till datorn.
  2. Öppna iTunes. Kontrollera att du har den senaste versionen.
  3. Välj det innehåll som du vill lägga till på din enhet från ditt iTunes-bibliotek.
  4. Titta i vänster sidofält efter din enhet och dra sedan innehållet till din iPhone, iPad eller iPod.

Om du har en iPhone kan du endast lägga till musik eller videor från ett enskilt iTunes-bibliotek.

Om du har en iPad eller iPod kan du lägga till musik från flera olika iTunes-bibliotek, men videor kan du endast lägga till från ett iTunes-bibliotek.

Om du inte kan lägga till eller ta bort innehåll från din enhet manuellt

Kontrollera att alternativet Hantera musik och videor manuellt är aktiverat:

1. Anslut enheten till datorn.
  2. Öppna iTunes. Kontrollera att du har den senaste versionen.
  3. Hitta och klicka på din enhet.
  4. I det vänstra sidofältet klickar du på Sammanfattning.
  5. Bläddra till avsnittet Alternativ.
  6. Klicka på rutan bredvid Hantera musik och videor manuellt.
  7. Klicka på Verkställ.

Ett meddelande kan visas om att din enhet är synkroniserad med ett annat bibliotek. Det betyder att du tidigare har använt en annan dator för att synkronisera din enhet och att iTunes inte kan synkronisera utan att först radera och ersätta allt iTunes-innehåll på din enhet.

Lägga till objekt från datorn manuellt

Om du har media på din dator som du inte kan hämta om från App Store eller iTunes Store direkt på din iOS-enhet, såsom anpassade ringsignaler eller iOS-appar, kan du dra och släppa sådan media från datorn till iOS-enheten med hjälp av iTunes.

1. Anslut enheten till datorn.
  2. Öppna iTunes. Kontrollera att du har den senaste versionen.
  3. På datorn letar du upp det objekt som du vill lägga till på enheten. Om du letar efter appar, signaler eller böcker (för Windows) som tidigare funnits i ditt iTunes-bibliotek kan du hitta dem i mappen iTunes Media.
  4. Dra objektet från datorn till iOS-enheten i det vänstra sidofältet i iTunes.