Lösa in digitala kopior av dvd- och Blu-ray-skivor i Apple TV-appen eller iTunes för Windows

Vissa dvd-, Blu-ray-skivor och 4K-titlar kan innehålla en iTunes Digital Copy av filmen förutom den fysiska skivan.

Lösa in titlar med endast en inlösningskod

Om du vill lösa in en kod går du till sidan för inlösen. Eller följ stegen för din enhet.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna Apple TV-appen.
  2. Tryck på Titta nu längst ner på skärmen.
  3. Tryck på profilsymbolen  längst upp i högra hörnet.
  4. Tryck på Lös in presentkort eller kod. Logga in med ditt Apple-ID och lösenord, om det behövs.
  5. Tryck på Du kan även skriva in koden manuellt, och ange sedan den tolvsiffriga koden som är skriven på fodralet till skivan.
  6. Tryck på Lös in.

Läs om vad du kan göra om du inte kan lösa in din innehållskod.

På Mac eller pc

1. Öppna Apple TV-appen på din Mac. På en pc: öppna iTunes för Windows. Logga in med ditt Apple-ID om du inte redan är inloggad.
  2. Gå till menyraden och klicka på Konto > Lös in.
  3. Ange ditt Apple-ID och lösenord, och klicka på Logga in.
  4. Ange den tolvsiffriga koden som är skriven på fodralet till din skiva. Du kanske även kan använda kameran på din Mac för att lösa in din kod.
  5. Du kan välja att hämta den digitala kopian av din film nu eller hämta den senare. Läs om hur du hämtar om köp.

Läs om vad du kan göra om du inte kan lösa in din innehållskod.

Lös in andra digitala filmer

Om din digitala kopia inte har någon kod får du söka på internet efter vilken tjänst du kan använda för att lösa in den. I USA kan du lösa in vissa digitala kopior i Movies Anywhere-appen och sedan överföra dem till ditt Apple-ID så att du kan se dem i Apple TV-appen eller iTunes för Windows.

Få hjälp

Om din dvd-, Blu-Ray-skiva eller 4K-titel med Digital Copy är skadad, repad eller saknar inlösningskod eller om Digital Copy-skivan saknas, kontaktar du rätt företag enligt nedan:

Kontakta Apple-support om det uppstår problem när du löser in din Digital Copy-kod eller hämtar din Digital Copy-version. Du kan också kontrollera om ditt inlösenkodsmaterial innehåller ett förfallodatum.

Läs mer

• Digital Copy är inte tillgängligt i alla länder eller regioner. En Digital Copy-kod kan bara användas i Apple TV-appen eller iTunes Store för det land eller den region som står på förpackningen. Exempelvis måste du ha ett amerikanskt Apple-ID om du vill använda en kod från en amerikansk dvd eller ett Apple-ID för Australien om du vill använda en kod från en australisk dvd-skiva.
  • Läs om hur du hämtar filmer på nytt.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.