Lösa in digitala kopior av dvd- och Blu-ray-skivor i Apple TV-appen eller iTunes för Windows

Vissa dvd-, Blu-ray-skivor och 4K-titlar kan innehålla en iTunes Digital Copy av filmen förutom den fysiska skivan.

Lösa in digitala kopior med en inlösningskod

Ange din kod i Apple TV-appen eller i iTunes.

Ange en kod

Lösa in på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna Apple TV-appen.
  2. Tryck på Titta nu längst ner på skärmen.
  3. Tryck på profilsymbolen  längst upp till höger eller på din bild.
  4. Tryck på Lös in presentkort eller kod.
    iPhone visar alternativet Lös in presentkort eller kod på menyn.
  5. Tryck på Ange koden manuellt och ange sedan den tolvsiffriga koden som är skriven på fodralet till skivan.
  6. Tryck på Lös in.

Läs om vad du ska göra om du inte kan lösa in din innehållskod.

Lösa in på din Mac

1. Öppna Apple TV-appen.
  2. Gå till menyraden och klicka på Konto > Lös in.
    Mac som visar alternativet Lös in på menyn i Apple TV-appen.
  3. Ange ditt Apple-ID och lösenord, och klicka på Logga in.
  4. Ange den tolvsiffriga koden som är skriven på fodralet till din skiva. Du kanske även kan använda kameran på din Mac för att lösa in din kod.
  5. Du kan hämta den digitala kopian av din film nu eller hämta den senare.

Läs om vad du ska göra om du inte kan lösa in din innehållskod.

Lösa in på din dator

1. Öppna iTunes för Windows.
  2. Gå till menyraden och klicka på Konto > Lös in.
  3. Ange ditt Apple-ID och lösenord, och klicka på Logga in.
  4. Ange den tolvsiffriga koden som är skriven på fodralet till din skiva. Du kanske även kan använda kameran på din Mac för att lösa in din kod.
  5. Du kan hämta den digitala kopian av din film nu eller hämta den senare.

Läs om vad du ska göra om du inte kan lösa in din innehållskod.

Om du inte kan lösa in innehållskoden

1. Leta efter ett utgångsdatum på förpackningen.
  2. Se till att du anger rätt tecken. Vissa bokstäver och siffror ser lika ut.
  3. Se till att förpackningen på din artikel säger att Digital Copy-koden fungerar i ditt land eller din region. Till exempel måste du ha ett amerikanskt Apple-ID om du vill använda en kod från en amerikansk dvd, eller ett Apple-ID för Australien om du vill använda en kod från en australisk dvd-skiva.
  4. Om din dvd-, Blu-Ray-skiva eller 4K-titel med Digital Copy är skadad, repad eller saknar inlösningskod eller om Digital Copy-skivan saknas, kontaktar du leverantören för att få hjälp.
  5. Om du fortfarande inte kan lösa in koden eller hämta din digitala kopia kontaktar du Apple-supporten.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.