Så här ersätter du batteriet i Apple Remote

Följ dessa steg om du vill ta bort och ersätta batteriet i Apple Remote (aluminiumfärgad eller vit).

Ta bort batteriet från Apple Remote (aluminium)

Om du har en Apple Remote (aluminiumfärgad)

1. Leta reda på batterifacket på baksidan av Apple Remote.
  2. Öppna batteriluckan genom att använda ett mynt och vrida motsols.
  3. Ta ut det gamla batteriet.
  4. Sätt i ett nytt 3 V CR2032- eller BR2032-litiumbatteri i myntstorlek (finns i de flesta elektronikbutiker) med den positiva sidan vänd uppåt och mot dig.

Ta bort batteriet från Apple Remote (vit)

Om du har en Apple Remote (vit)

1. Leta reda på batterifacket längst ned på Apple Remote.
  2. Tryck på den runda frigöringsknappen på luckan med ett gem eller liknande och skjut ut batterihållaren.
  3. Ta ut det gamla batteriet.
  4. Sätt i det nya CR2032-batteriet (finns i de flesta elektronikbutiker) med den positiva sidan vänd uppåt och mot dig.
  5. Skjut tillbaka batterihållaren in i Apple Remote tills du hör ett klickljud.

Ladda batteriet i Siri Remote. Siri Remote har inget löstagbart batteri.

Om du har Siri Remote eller Apple TV Remote*

Siri Remote eller Apple TV Remote har ett uppladdningsbart batteri, inte ett utbytbart batteri. Anslut Siri Remote eller Apple TV Remote till en dator eller en USB-strömadapter med den medföljande Lightning-till-USB-kabeln när du vill ladda batteriet.

*Apple TV 4K och Apple TV (4:e generationen) levereras med likadan fjärrkontroll överallt. I länder och regioner som har stöd för Siri kallas fjärrkontrollen Siri Remote. På andra ställen kallas den Apple TV Remote. Siri fungerar med båda fjärrkontrollerna så länge som Apple TV 4K eller Apple TV (4:e generationen) är inställd på ett språk och ett land eller en region som har stöd för Siri.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.