Ändra din leverans- eller faktureringsinformation i Bilder för macOS och iPhoto

Läs om hur du ändrar leverans- eller faktureringsinformationen som används när du beställer trycksaker i Bilder för macOS och iPhoto.

Bilder för macOS

Kontrollera att din Mac-dator är ansluten till internet. Sedan följer du de här stegen:

1. Öppna Bilder.
  2. Välj Bilder > Konto för trycksaksaffär.
  3. På den webbsida som öppnas klickar du på ”Ändra din förvalda leverans- eller faktureringsinformation” under Kontoinställningar.
  4. Logga in med ditt Apple-ID om du ombes göra det.
  5. Klicka på knappen Redigera bredvid Betalningsinformation eller Leveransinformation.
  6. Uppdatera dina uppgifter och klicka sedan på Spara.

iPhoto '11 (iPhoto 9.0)

Kontrollera att din Mac-dator är ansluten till internet. Sedan följer du de här stegen:

1. Öppna iPhoto.
  2. I huvudfönstret för iPhoto klickar du på en bok eller ett kort i projektdelen i listan över källor. Om du är i vyn Bokhylla dubbelklickar du på en bok eller ett kort.
  3. Välj Köp kort eller Köp bok längst ned på skärmen.
  4. Ange antalet och välj Checka ut.
  5. Ange ditt Apple-ID och lösenord och klicka på Logga in.
  6. Ändra uppgifterna genom att klicka på Redigera betalning. Ange ändringarna och klicka på Fortsätt för att spara ändringarna.

Läs mer

Du kan även ändra fakturerings- och leveransuppgifter samt annan kontoinformation på kontosidan för ditt Apple-ID.