Operativsystem och webbläsare som stöds för iWork för iCloud

Lär dig vilka operativsystem och webbläsare som stöds för iWork för iCloud.

Operativsystem som stöds

• OS X 10.9 eller senare
  • Windows 7 eller senare

Webbläsare som stöds

• Safari 9 eller senare (macOS)
  • Internet Explorer* 11 eller senare (Windows)
  • Google Chrome 50 eller senare (macOS eller Windows)

*Internet Explorer har inte fullständigt stöd för kinesisk, japansk och koreansk text. Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för dessa språk. Vissa Keynote-övergångar kanske inte är tillgängliga i Internet Explorer.

Övriga webbläsare

Följande webbläsare kan användas tillsammans med iWork för iCloud, men en del funktioner kanske inte fungerar som de ska:

• Firefox 27 och senare (macOS eller Windows)
  • Google Chrome 35–49 (macOS eller Windows)
  • Microsoft Edge (alla versioner, Windows)
  • Safari 7–8.0.8 (macOS)

Övriga webbläsare kanske inte fungerar med iWork för iCloud.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.