Operativsystem och webbläsare som har stöd för Pages, Numbers och Keynote för iCloud

Lär dig vilka operativsystem och webbläsare som stöds för Pages, Numbers och Keynote för iCloud.

Operativsystem som stöds

• OS X 10.9 eller senare
  • Windows 7 eller senare

Webbläsare som stöds

• Safari 9.1.3 eller senare (macOS)
  • Google Chrome (macOS eller Windows)
  • Microsoft Edge (Windows)

Andra webbläsare kanske inte fungerar med Pages, Numbers eller Keynote för iCloud.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.