Det här kan du förvänta dig när du importerar redigerade bilder från din iPhone, iPad eller iPod till en Mac eller PC

De flesta program visar den ursprungliga och oredigerade versionen av bilden.

Bilder som du importerar till din dator direkt från din iOS-enhet kommer att visas som originalbilderna i iPhoto, Aperture och Finder. Du kanske har lagt märke till att det finns .AAE-filer på din enhet när du bläddrar bland innehållet för import. De här filerna innehåller redigeringar som du gjorde på enheten och innebär inte att det något problem med bilderna.

Importera redigerade bilder till din dator

Om du vill visa den redigerade versionen av en bild på en Mac eller PC som inte importerar den redigerade versionen automatiskt:

• AirDrop eller skicka bilden till dig själv med e-post.
  • Eller, om du har aktiverat iCloud-bildbibliotek, kan du hämta den från webbprogramsversionen av Bilder på iCloud.com

Då sparas en kopia av den redigerade versionen på datorn men du kan inte återgå till den ursprungliga, oredigerade versionen.