Så här tar du bort aktiveringslås

Läs om vad du ska göra om skärmen med aktiveringslåset visas på enheten eller om du uppmanas att ta bort aktiveringslåset från en enhet som är offline och som du inte har till hands.

Ta bort aktiveringslås på enheten

Följ anvisningarna på skärmen för att ange det Apple-ID och lösenord som du använde för att ställa in din enhet eller enhetens lösenkod.

Läs om hur du hittar ditt Apple-ID eller nollställer lösenordet till ditt Apple-ID.

Ta bort aktiveringslås på webben om enheten är offline

1. Gå till www.iCloud.com/find.
  2. Logga in med ditt Apple-ID och lösenord.
  3. Klicka på Alla enheter, högst upp.
  4. Välj enheten du vill ta bort från iCloud.
  5. Klicka på Ta bort från konto.

Starta en supportbegäran

Om du behöver hjälp med att ta bort aktiveringslåset och har ditt inköpsbevis kan du starta en supportbegäran om aktiveringslåset.