Final Cut Pro X, iMovie: Vissa Panasonic-videokameror som har stöd för 1080/60p och 1080/50p kräver att SD-kortet monteras med en USB-kortläsare

Videokameror från Panasonic som lanserades före juli 2011 visar kanske inte inspelade videoklipp med 1080/60p och 1080/50p när den är ansluten till en Mac-dator med en USB-kabel.

Ta bort SD-kortet ur videokameran och använd det inbyggda SD-kortfacket på din Mac-dator eller en extern USB SD-kortläsare.

Panasonic-videokameror som berörs:
HDC-HS900
HDC-TM900
HDC-TM90

Obs! Före 1 juli 2011 hade AVCHD-videoformatet officiellt stöd för 1080/60i och 1080/50i (inte 1080/60p och 1080/50p). Efter 1 juli 2011 släpptes AVCHD 2.0-videoformatet. Det hade officiellt stöd för 1080/60p och 1080/50p. Videokameror från Panasonic som levererades efter att AVCHD 2.0 släpptes officiellt ska fungera normalt.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.