Om skärmdubblering eller strömning inte fungerar på din AirPlay-kompatibla enhet

Läs om vad du ska göra om du inte kan strömma ditt innehåll med AirPlay, dubblera skärmen från din iOS-enhet eller Mac-dator till din Apple TV eller smart-tv eller har andra problem med att använda AirPlay.

Försök först med det här

Kontrollera om du behöver hjälp efter varje steg.

1. Se till att dina AirPlay-kompatibla enheter är på och nära varandra.

2. Kontrollera att enheterna är uppdaterade till den senaste mjukvaran och att de använder samma wifi-nätverk.

3. Starta om enheterna som du vill använda med AirPlay eller skärmdubblering.

4. Om du försöker strömma innehåll till en enhet som du har konfigurerat i appen Hem kontrollerar du att Heminställningar inte begränsar AirPlay. Öppna appen Hem, tryck eller klicka på knappen Mer[symbol], välj Heminställningar och välj sedan Högtalare och TV för att justera dina Heminställningar efter behov.

5. Om du ombeds ange ett lösenord på din Apple TV, kontrollerar du dina åtkomstbegränsningar för din Apple TV. Alternativt kan du behöva justera dina lösenordsinställningar för AirPlay.