Få hjälp med maskinvarufunktioner på din iPhone, iPad och iPod touch

Använd länkarna nedan om du har problem med högtalare, mikrofoner, knappar, skärmar, mobilanslutning eller andra fysiska delar av din enhet.

Se först till att du använder den senaste versionen av iOS. Om du fortfarande har problem efter att du har uppdaterat kan du hitta ditt symtom nedan och följa länken för att få hjälp.

Akustisk högtalare/mikrofon/mottagare

Få hjälp med dessa problem:

Ström/batteri

Batteri- eller laddningsproblem

Godkända temperaturer

Övriga problem

Få hjälp med din iPhone om den har något av dessa problem:

• Startar inte
  • Frusen vy
  • Kommer inte förbi Apple-logotypen vid start
  • Går inte att dra för att låsa upp eller stänga av

Screen

hjälp med skärmen på din enhet om den har något av dessa problem:

• Skärmen är för mörk, ljus eller om det endast visas otydliga bilder
  • Skärmen visas med en färg (svart, vit eller blå)
  • Skärmen har linjer, tomma delar, missfärgningar eller låg bildkvalitet

Få hjälp med andra skärmproblem:

Allmänt om enheten och anslutningar

Problem med Wi-Fi och Bluetooth

Följande artiklar innehåller information om Wi-Fi-problem:

Meddelandet Ingen service visas uppe till vänster på skärmen

Få hjälp med det här problemet.

Varningsmeddelandet Inget SIM installerat

Få hjälp med det här problemet.

Visas inte i iTunes/USB-anslutningsproblem

Följande artiklar innehåller information om problemet:

Knappar och reglage

Få hjälp med vilo-/väckningsknappen, hemknappen, volymknapparna, reglaget Ringsignal/Ljud av och sidoknappen.

Kamera

Kameran fungerar inte eller tar bilder med dålig kvalitet.

Tillbehör

Få hjälp om ditt tillbehör inte fungerar:

Olöst problem

Om du fortfarande har ett problem med din enhet kontaktar du Apple-supporten.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.

Senast ändrad: