Logic Pro X, GarageBand för Mac (10.0): Indexera om för att åtgärda problem med Apple Loops

Läs mer om hur du indexerar om ditt Apple Loops-användarbibliotek för att åtgärda problem.

Om du flyttar loopar från mappen Apple Loops till en annan hårddisk, kanske det inte går att hitta Apple Loops eller så kan andra problem uppstå. Om det här händer dig kanske du måste indexera om ditt användarbibliotek för Apple Loops.

Du indexerar om Apple Loops-biblioteket genom att klicka på Loopar högst upp i loopbläddraren. I popupmenyn väljer du alternativet för att indexera om alla loopar.