iMovie (2013): Ta bort gamla bibliotek efter uppdatering

Läs om hur du tar bort gamla bibliotek när du har uppdaterat till iMovie (2013).

När du öppnar iMovie (10.0 och senare) första gången blir du ombedd att uppdatera dina iMovie-projekt och iMovie-händelser. Vid uppdateringen behålls de ursprungliga mapparna ”iMovie-projekt” och ”iMovie-händelser”, och de kan användas med den tidigare versionen av iMovie.

Du kan radera sådana mappar om du inte vill fortsätta använda dem i den tidigare versionen av iMovie.

Innan du tar bort projekt och händelser bör du kontrollera att de har uppdaterats för version 10 av iMovie. Information om hur du uppdaterar iMovie-projekt och iMovie-händelser finns i artikeln Uppdatera projekt och händelser från tidigare versioner av iMovie.

Om dina iMovie-projekt och iMovie-händelser är lagrade på en Mac-dator:

1. Välj Hem i menyn i Finder.
  2. Öppna mappen Filmer.
  3. Leta reda på mapparna iMovie-händelser och iMovie-projekt och dra dem till papperskorgen.

Om dina iMovie-projekt och iMovie-händelser är lagrade på en extern hårddisk:

1. Öppna den externa hårddisken i Finder.
  2. Leta reda på mapparna iMovie-händelser och iMovie-projekt och dra dem till papperskorgen.

När du har dragit mapparna till papperskorgen kan du ta bort dem från datorn genom att välja alternativet Töm papperskorgen i Finder-menyn. Innan du tömmer papperskorgen bör du kontrollera att den inte innehåller något annat som du vill behålla.