Om du glömmer e-postadressen eller telefonnumret för ditt Apple-ID

Ditt Apple-ID är det konto som du använder för att logga in på alla Apple-tjänster. Om du glömmer e-postadressen eller telefonnumret som du använder med ditt Apple-ID eller är osäker på om du har ett konto, kan du kolla upp det eller kontrollera om du redan är inloggad på en app eller tjänst.

Kontrollera att du inte redan har loggat in med ditt Apple-ID

Kontrollera om du är inloggad på din enhet eller om du är inloggad på Apples appar eller tjänster.

På iPhone, iPad, iPod touch och Apple Watch

I inställningarna i iOS syns e-postadressen för ditt Apple-ID under ditt namn.

Tryck på Inställningar och sedan på ditt namn.

På din Mac

I systeminställningarna i macOS syns e-postadressen för ditt Apple-ID under ditt namn.

Välj Apple-menyn  > Systeminställningar och klicka sedan på Apple-ID.

På din pc

I iCloud för Windows syns e-postadressen för ditt Apple-ID under ditt namn.

Öppna iCloud för Windows och titta efter ditt Apple-ID under ditt namn.

Andra sätt att hitta ditt Apple-ID

Du kan kontrollera om du är inloggad på App Store, FaceTime eller Meddelanden på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac eller om du är inloggad på iTunes för Windows på en pc. Du kan även gå till iCloud.com eller appleid.apple.com för att se om ditt Apple-ID fylls i automatiskt på inloggningsskärmen.

FaceTime är inte tillgängligt i alla länder och regioner.

Titta efter e-postmeddelanden från Apple i din inkorg

I vissa e-postmeddelanden från Apple kan ditt Apple-ID inkluderas. Här är det markerat och syns inom parentes.

Ditt Apple-ID kan finnas med i vissa e-postmeddelanden från Apple. Sök efter e-postmeddelanden i din inkorg som innehåller information om kvitton, reparationer, support eller betalningar från Apple.

Om din e-postadress är maskerad (k*****@icloud.com) behöver inte antalet asterisker matcha antalet tecken i din e-postadress.