Så här tvångsavslutar du en app på iPhone, iPad och iPod touch

Om en app inte svarar kan du tvångsavsluta den.

Tvångsavsluta en app

Tvångsavsluta en app

1. På en iPhone X eller senare eller en iPad med iOS 12 sveper du upp från nederkanten på hemskärmen och stannar kort till på mitten av skärmen. På en iPhone 8 eller tidigare dubbelklickar du på hemknappen för att visa de appar som du visat senast
  2. Svep till höger eller vänster för att leta reda på appen som du vill stänga.
  3. Svep uppåt på appens förhandsvisning för att stänga den.

När nyligen använda appar visas är de inte öppna men de befinner sig i vänteläge för att hjälpa dig navigera och göra flera saker på samma gång. Du ska bara tvinga en app att avslutas om den inte längre svarar.

Få hjälp

Läs om vad du kan göra om en app avslutas oväntat eller inte öppnas eller om en app inte svarar på din Mac.