Om OS X Lion 10.7.3-uppdateringen

OS X Lion 10.7.3-uppdateringen rekommenderas för användare av OS X Lion och omfattar allmänna korrigeringar av operativsystemet som förbättrar stabilitet, kompatibilitet och säkerhet för din Mac.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

Uppdatera datorn

Du bör säkerhetskopiera systemet innan du påbörjar installationen. Det går att använda Time Machine.

Avbryt inte installationsprocessen när du har börjat uppdatera systemet. Du kan få oväntade resultat om du har programvarumodifieringar från tredje part installerade eller om du på andra sätt har modifierat operativsystemet.

Välj Programuppdatering från Apple-menyn () om du vill söka efter den senaste Apple-programvaran på Internet, till exempel den här uppdateringen.

Det kan hända att andra tillgängliga programuppdateringar för datorn som du bör installera visas. Observera att storleken på en viss uppdatering kan variera mellan olika datorer när den installeras via Programuppdatering. Dessutom måste vissa uppdateringar installeras före andra, så du bör köra Programuppdatering tills det visar meddelandet Programvaran behöver inte uppdateras.

Du kan hämta installationsprogrammet för uppdateringen manuellt. Detta är praktiskt om du behöver uppdatera flera datorer, men inte vill hämta uppdateringen mer än en gång. De fristående installationsprogrammen finns på webbsidan Supporthämtningar.

Läs mer

Vad ingår?

OS X Lion 10.7.3-uppdateringen inkluderar Safari 5.1.3 och dessutom åtgärder som:

• Lägger till språkstöd för katalanska, kroatiska, grekiska, hebreiska, rumänska, slovakiska, thai och ukrainska
  • Åtgärdar problem vid användning av smart cards för inloggning till OS X
  • Åtgärdar kompatibilitetsproblem med Microsoft Windows fildelning
  • Åtgärdar ett problem med uskrift av Microsoft Word-dokument som använder markering
  • Åtgärdar ett problem med grafisk prestanda efter viloläge på vissa tidigare iMac-datorer som använder ATI-grafik
  • Löser ett problem med Wi-Fi-anslutning vid väckning från viloläge
  • Åtgärdar ett problem som kan förhindra Safari från att öppnas före anslutning till trådlöst nätverk
  • Fixar ett potentiellt problem med autentisering till en SMB DFS-del
  • Inkluderar RAW-kompatibilitet för flera digitalkameror

Katalogtjänster

• Förbättrar bindning till skrivskyddade Active Directory Domain Controllers
  • Förbättrar bindning och inloggningshastighet för Active Directory-användare på en domän vars namn avslutas med ”.local”
  • Förbättrar pålitlighet för Dynamic DNS (DDNS)-uppdateringar av Active Directory-klienter
  • Tillåter inloggning med ett Active Directory-användarnamn som innehåller att mellanslag
  • Förbättrar kompatibiliteten med Active Directory-scheman som har förlängts med attribut för ”apple-user-homeDirectory” och ”apple-user-homeurl”
  • Fixar hemkatalogens Dock-objekt för Active Directory-användare som har mobilkonton
  • Tillåter NIS-användare med MD5-hashed lösenord att logga in

Information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på webbsidan: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.