iPhoto och Aperture: Använda Bildström

Läs om vilka systemkraven är för att kunna använda Bildström.

Min bildström

Min bildström är en iCloud-tjänst där du kan visa dina senaste bilder på samtliga dina enheter. Den här funktionen för Bildström kräver OS X Lion 10.7.2 (eller senare) och iPhoto 9.2 (eller senare) eller Aperture 3.2 (eller senare).

Delade bildströmmar

Delade bildströmmar ger dig möjlighet att dela utvalda bilder med valda personer. Den här funktionen för Bildström kräver OS X Mountain Lion 10.8.2 (eller senare) och iPhoto 9.4 (eller senare) eller Aperture 3.4 (eller senare).

Om du använder en tidigare version av iPhoto 9:

• Om du har köpt iPhoto från Mac App Store eller om det var förinstallerat på datorn tillsammans med OS X Lion (eller senare), kan du uppdatera iPhoto via Mac App Store.
  • Om du har installerat iPhoto från DVD-skivan iLife ʼ11 eller om det var förinstallerat på datorn tillsammans med OS X Snow Leopard 10.6.8 (eller tidigare), kan du uppdatera iPhoto med Programuppdatering (välj Programuppdatering från Apple-menyn ()).

Obs! Bildström är kompatibelt med OS X Lion 10.7.2 (eller senare).

Om du använder iPhoto 8.x eller tidigare:

• Du kan uppgradera till senaste versionen av iPhoto genom att köpa det från Mac App Store.

Om du använder någon tidigare version av Aperture 3:

• Om du har köpt Aperture från Mac App Store, kan du uppdatera Aperture via Mac App Store.
  • Om du har köpt Aperture på DVD-skiva kan du uppdatera Aperture med Programuppdatering (välj Programuppdatering från Apple-menyn ()).

Om du använder Aperture 2.x eller tidigare:

• Du kan uppgradera till senaste versionen av Aperture genom att köpa den från Mac App Store.