Lägga till ett e-postkonto på iPhone, iPad eller iPod touch

Läs om hur du lägger till ett eller flera e-postkonton i Mail på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Lägga till ett e-postkonto på din iOS-enhet

1. Tryck på Inställningar.
  2. Rulla ned och tryck på E-post, kontakter, kalendrar.
  3. Tryck på Lägg till konto.
  4. Markera din e-postleverantör. Om din e-postleverantör inte finns med i listan trycker du på Annat > Lägg till e-postkonto.
  5. Ange informationen som krävs för att lägga till ditt konto.

Om du använder en vanlig e-postleverantör hämtar enheten dina e-postinställningar automatiskt. Om din enhet inte hämtar inställningarna och du inte känner till dem, kontaktar du din e-postleverantör och ber om följande uppgifter:

Mina inställningar för e-post

Min e-postadress:
Min e-postleverantör:

Inställningar för server för inkommande e-post

Kontotyp (POP eller IMAP):
Inkommande e-postserver:
Användarnamn:
Lösenord:
Portnummer för server för inkommande e-post:

Har servern för inkommande e-post stöd för SSL? (ja eller nej):

Inställningar för server för utgående e-post

Server för utgående e-post:
Användarnamn:
Lösenord:
Port för server för utgående e-post:
Har servern för utgående e-post stöd för SSL? (ja eller nej):

Läs mer

Få hjälp om du inte kan ansluta eller om det visas ett felmeddelande i Mail.

Du kan också leta reda på inställningar för vanliga e-postleverantörer.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer.

Senast ändrad: