Köpa iCloud+ eller uppgradera din nuvarande lagringsplan

iCloud+ är premiumprenumerationen som utökar din iCloud-tjänst med all lagring du behöver för dina data och funktioner som Privat reläservice på iCloud, Dölj min e-postadress och stöd för Säker HomeKit-video. Läs om hur du skaffar iCloud+ eller uppgraderar din nuvarande lagringsplan.

Köpa iCloud+ på din iPhone, iPad eller dina Apple Vision Pro

1. Öppna appen Inställningar och tryck sedan på ditt namn.

2. Tryck på iCloud och tryck sedan på Uppgradera till iCloud+ I iOS 17 eller tidigare trycker du på iCloud, Hantera lagring för konto och trycker sedan på Ändra lagringsplan.

3. Välj en plan och följ instruktionerna på skärmen.

Uppgradera din iCloud+-plan på din iPhone, iPad eller dina Apple Vision Pro

1. Öppna appen Inställningar och tryck sedan på ditt namn.

2. Tryck på iCloud och rulla sedan och tryck på Hantera plan. I iOS 17 eller tidigare trycker du på iCloud, Hantera lagring för konto och trycker sedan på Ändra lagringsplan.

3. Välj en plan och följ instruktionerna på skärmen.

Köpa iCloud+ på din Mac

1. Välj Apple-menyn  > Systeminställningar.

2. Klicka på ditt namn och sedan på iCloud.

3. Rulla ned och tryck på Uppgradera till iCloud+.

4. Välj en plan och följ instruktionerna på skärmen.

Uppgradera din iCloud+-plan på din Mac

1. Välj Apple-menyn  > Systeminställningar.

2. Klicka på ditt namn och sedan på iCloud.

3. Klicka på Hantera plan och välj sedan en plan. På macOS Sonoma och tidigare klickar du på Hantera och klickar sedan på Ändra lagringsplan.k

4. Välj en plan och följ instruktionerna på skärmen.

Köpa iCloud- på din pc

1. Öppna iCloud för Windows.

2. Klicka på Hantera.

3. Om du redan prenumererar på iCloud+ klickar du på Ändra lagringsplan.

4. Välj en lagringsplan och klicka på Nästa.

5. Ange lösenordet som du använder till ditt Apple-konto och klicka sedan på Köp.

Läs mer

Läs merom premiumfunktionerna som ingår i iCloud+

Dela din iCloud+-plan med din familj

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.