Visa digitala häften i iTunes på din dator eller din iPhone, iPad eller iPod touch

Visa häften i iTunes på din Mac eller PC eller lägg till dem i iCloud Drive och visa dem på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Digitala häften i iTunes är PDF-filer som innehåller bildmaterial, foton, konvoluttexter och annan albumrelaterad information.

På Mac eller PC

Om ett album innehåller ett digitalt häfte i iTunes kan du hämta och visa det på din Mac eller PC i iTunes:

1. Öppna iTunes och klicka på Bibliotek.
  2. Klicka på Låtar i fältet till vänster om iTunes-fönstret.
  3. Bläddra genom dina köp tills du ser symbolen för digitala häften.
  4. Visa häftet genom att dubbelklicka på det. Beroende på dina inställningar kan häftet öppnas i ett annat program än iTunes.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Innan du kan visa ett digitalt häfte på en iOS-enhet måste du lägga till häftet i iCloud Drive med en Mac eller PC. När häftet sparats i iCloud Drive kan du visa det på alla dina enheter.

Lägga till häftet på en Mac

1. Kontrollera att iCloud Drive är installerat på datorn.
  2. Hitta häftet i iTunes med hjälp av stegen ovan.
  3. Kontrollklicka på häftessymbolen och välj Visa i Finder.
  4. När Finder-fönstret öppnas kontrollklickar du på det digitala häftet och väljer Kopiera Digitalt häfte - [Titel].pdf.
  5. I Finder-sidofältet klickar du på iCloud Drive.
  6. Kontrollklicka i iCloud Drive-fönstret och välj sedan Klistra in objekt. Häftet läggs till i iCloud Drive.

Lägga till häftet på en PC

1. Kontrollera att iCloud Drive är installerat på datorn.
  2. Hitta häftet i iTunes med hjälp av stegen ovan.
  3. Högerklicka på häftessymbolen och välj Visa i Utforskaren.
  4. När Utforskaren öppnas högerklickar du på det digitala häftet och väljer Kopiera.
  5. Klicka på iCloud Drive i sidofältet i Utforskaren.
  6. Högerklicka i iCloud Drive-fönstret och välj sedan Klistra in. Häftet läggs till i iCloud Drive.

Om ett häfte inte finns på datorn

Om ett köpt häfte inte finns på datorn hämtar du albumet med häftet igen från iTunes Store.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.