Identifiera din iPhone-modell

Läs om hur du identifierar din iPhone-modell med modellnumret och andra detaljer.

Hitta modellnumret

Läs om hur du hittar modellnumret på din iPhone. Leta sedan reda på modellnumret i listan nedan.

iPhone 15 Pro Max

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2023

Kapacitet: 256 GB, 512 GB, 1 TB

Färger: Svart titan, vitt titan, blått titan, naturligt titan

Modellnummer: A2849 (USA, Puerto Rico), A3105 (Kanada, Guam, Japan, Mexiko, Saudiarabien och Amerikanska Jungfruöarna), A3108 (Fastlandskina, Hongkong, Macao), A3106 (övriga länder och regioner)

Detaljer: iPhone 15 Pro Max har en 6,7-tums1 Baksida i matt glas och ett titanband med konturkanter runt ramen. Åtgärdsknapp på övre vänstra sidan och sidoknapp på enhetens högra sida. Det finns tre kameror på baksidan: Ultravidvinkel, huvudkamera och teleobjektiv. Det finns en LiDAR-skanner på baksidan. Det finns en True Tone-LED-lampa på baksidan. I USA finns det inget SIM-fack. I andra länder eller regioner finns det ett SIM-fack på vänster sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (”fourth form factor”). På undersidan finns en usb-C-kontakt för laddning och överföring av data.

Se den tekniska informationen för iPhone 15 Pro Max.

iPhone 15 Pro

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2023

Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB

Färger: Svart titan, vitt titan, blått titan, naturligt titan

Modellnummer: A2848 (USA, Puerto Rico), A3101 (Kanada, Guam, Japan, Mexiko, Saudiarabien och Amerikanska Jungfruöarna), A3104 (Fastlandskina, Hongkong, Macao), A3102 (övriga länder och regioner)

Detaljer: iPhone 15 Pro har en 6,1-tums1 Baksida i matt glas och ett titanband med konturkanter runt ramen. Åtgärdsknapp på övre vänstra sidan och sidoknapp på enhetens högra sida. Det finns tre kameror på baksidan: Ultravidvinkel, huvudkamera och teleobjektiv. Det finns en LiDAR-skanner på baksidan. Det finns en True Tone-LED-lampa på baksidan. I USA finns det inget SIM-fack. I andra länder eller regioner finns det ett SIM-fack på vänster sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (”fourth form factor”). På undersidan finns en usb-C-kontakt för laddning och överföring av data.

Se den tekniska informationen för iPhone 15 Pro.

iPhone 15 Plus

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2023

Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB

Färger: Svart, blå, grön, gul, rosa

Modellnummer: A2847 (USA, Puerto Rico), A3093 (Kanada, Guam, Japan, Mexiko, Saudiarabien och Amerikanska Jungfruöarna), A3096 (Fastlandskina, Hongkong, Macao), A3094 (övriga länder och regioner)

Detaljer: iPhone 15 Plus har en 6,7-tums1 Baksidan är av infärgat glas, och det finns ett anodiserat aluminiumband med konturer runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Det finns två kameror på baksidan: Ultravidvinkel och huvudkamera. I USA finns det inget SIM-fack. I andra länder eller regioner finns det ett SIM-fack på vänster sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (”fourth form factor”). På undersidan finns en usb-C-kontakt för laddning och överföring av data.

Se den tekniska informationen för iPhone 15 Plus.

iPhone 15

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2023

Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB

Färger: Svart, blå, grön, gul, rosa

Modellnummer: A2846 (USA, Puerto Rico), A3089 (Kanada, Guam, Japan, Mexiko, Saudiarabien och Amerikanska Jungfruöarna), A3092 (Fastlandskina, Hongkong, Macao), A3090 (övriga länder och regioner)

Detaljer: iPhone 15 har en 6,1-tums1 Baksidan är av infärgat glas, och det finns ett anodiserat aluminiumband med konturer runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Det finns två kameror på baksidan: Ultravidvinkel och huvudkamera. I USA finns det inget SIM-fack. I andra länder eller regioner finns det ett SIM-fack på vänster sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (”fourth form factor”). På undersidan finns en usb-C-kontakt för laddning och överföring av data.

Se den tekniska informationen för iPhone 15.

iPhone 14 Pro Max

Ingen bildtext för den här bilden

Lanseringsår: 2022

Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB

Färger: Silver, guld, rymdsvart, djuplila

Modellnummer: A2651 (USA, Puerto Rico), A2893 (Kanada, Guam, Japan, Mexiko, Saudiarabien och Amerikanska Jungfruöarna), A2896 (Fastlandskina, Hongkong, Macao), A2895 (Armenien, Vitryssland, Kazakstan, Kirgizistan, Ryssland), A2894 (andra länder och regioner)

Detaljer: iPhone 14 Pro Max har en 6,7-tums1 Baksida i förstklassigt matt glas och ett rostfritt stålband med platta kanter runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Det finns tre kameror på baksidan: Ultravidvinkel, huvudkamera och teleobjektiv. Det finns en LiDAR-skanner på baksidan. Det finns en True Tone-LED-lampa på baksidan. I USA finns det inget SIM-fack. I andra länder eller regioner finns det ett SIM-fack på vänster sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (”fourth form factor”).

Läs teknisk information om iPhone 14 Pro Max.

iPhone 14 Pro

Ingen bildtext för den här bilden

Lanseringsår: 2022

Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB

Färger: Silver, guld, rymdsvart, djuplila

Modellnummer: A2650 (USA, Puerto Rico), A2889 (Kanada, Guam, Japan, Mexiko, Saudiarabien och Amerikanska Jungfruöarna), A2892 (Fastlandskina, Hongkong, Macao), A2891 (Armenien, Vitryssland, Kazakstan, Kirgizistan, Ryssland), A2890 (andra länder och regioner)

Detaljer: iPhone 14 Pro har en 6,1-tums1 Baksida i förstklassigt matt glas och ett rostfritt stålband med platta kanter runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Det finns tre kameror på baksidan: Ultravidvinkel, huvudkamera och teleobjektiv. Det finns en LiDAR-skanner på baksidan. Det finns en True Tone-LED-lampa på baksidan. I USA finns det inget SIM-fack. I andra länder eller regioner finns det ett SIM-fack på vänster sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (”fourth form factor”).

Läs teknisk information om iPhone 14 Pro.

iPhone 14 Plus

Ingen bildtext för den här bilden

Lanseringsår: 2022

Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB

Färger: midnatt, stjärnglans, (PRODUCT)RED, blå, lila, gul

Modellnummer: A2632 (USA, Puerto Rico), A2885 (Kanada, Guam, Japan, Mexiko, Saudiarabien och Amerikanska Jungfruöarna), A2888 (Fastlandskina, Hongkong, Macao), A2887 (Armenien, Vitryssland, Kazakstan, Kirgizistan, Ryssland), A2886 (andra länder och regioner)

Detaljer: iPhone 14 Plus har en 6,7 tums1 Baksida i glas och anodiserat aluminiumband med platta kanter runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Det finns två kameror på baksidan: Ultravidvinkel och huvudkamera. I USA finns det inget SIM-fack. I andra länder eller regioner finns det ett SIM-fack på vänster sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (”fourth form factor”).

Läs teknisk information om iPhone 14 Plus.

iPhone 14

Ingen bildtext för den här bilden

Lanseringsår: 2022

Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB

Färger: midnatt, stjärnglans, (PRODUCT)RED, blå, lila, gul

Modellnummer: A2649 (USA, Puerto Rico), A2881 (Kanada, Guam, Japan, Mexiko, Saudiarabien och Amerikanska Jungfruöarna), A2884 (Fastlandskina, Hongkong, Macao), A2883 (Armenien, Vitryssland, Kazakstan, Kirgizistan, Ryssland), A2882 (andra länder och regioner)

Detaljer: iPhone 14 har en 6,1-tums1 Baksida i glas och anodiserat aluminiumband med platta kanter runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Det finns två kameror på baksidan: Ultravidvinkel och huvudkamera. I USA finns det inget SIM-fack. I andra länder eller regioner finns det ett SIM-fack på vänster sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (”fourth form factor”).

Läs teknisk information om iPhone 14.

iPhone SE (3:e generationen)

Ingen bildtext för den här bilden

Lanseringsår: 2022

Kapacitet: 64 GB, 128 GB, 256 GB

Färger: (PRODUCT)RED, stjärnglans, midnatt

Modellnummer: A2595 (USA, Kanada, Puerto Rico, Amerikanska Jungfruöarna, Guam, Mexiko, Saudiarabien), A2782 (Japan), A2784 (Ryssland, Armenien, Vitryssland, Kazakstan, Kirgizistan), A2785 (Kina), A2783 (andra länder och regioner)

Detaljer: Bildskärm på 4,7 tum (diagonalt). Framsidan i glas är plan med rundade kanter. Baksida i glas med anodiserat aluminiumband runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Enheten har en solid hemknapp med Touch ID. Baksidan har en 12 MP-vidvinkelkamera. Det finns en LED True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på höger sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (”fourth form factor”). IMEI-numret är inetsat i SIM-facket.

Läs teknisk information om iPhone SE (3:a generationen).

iPhone 13 Pro Max

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2021

Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB

Färger: Grafit, guld, silver, sierrablått, alpingrönt

Modellnummer: A2484 (USA), A2641 (Kanada, Japan, Mexiko, Saudiarabien), A2644 (Fastlandskina, Hongkong, Macao), A2645 (Armenien, Vitryssland, Kazakstan, Kirgizistan, Ryssland), A2643 (andra länder och regioner)

iPhone 13 Pro Max har en 6,7-tums1 Baksida i matt glas och ett rostfritt stålband med platta kanter runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Det finns tre 12 MP-kameror på baksidan: Ultravidvinkel, vidvinkel och tele. Det finns en LiDAR-skanner på baksidan. Det finns en Dual-LED True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på vänster sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (fourth form factor). IMEI-numret är inetsat i SIM-facket.

Läs teknisk information för iPhone 13 Pro Max.

iPhone 13 Pro

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2021

Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB

Färger: Grafit, guld, silver, sierrablått, alpingrönt

Modellnummer: A2483 (USA), A2636 (Kanada, Japan, Mexiko, Saudiarabien), A2639 (Fastlandskina, Hongkong, Macao), A2640 (Armenien, Vitryssland, Kazakstan, Kirgizistan, Ryssland), A2638 (andra länder och regioner)

Detaljer: iPhone 13 Pro har en 6,1-tums1 Baksida i matt glas och ett rostfritt stålband med platta kanter runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Det finns tre 12 MP-kameror på baksidan: Ultravidvinkel, vidvinkel och tele. Det finns en LiDAR-skanner på baksidan. Det finns en Dual-LED True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på vänster sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (fourth form factor). IMEI-numret är inetsat i SIM-facket.

Läs teknisk information om iPhone 13 Pro.

iPhone 13

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2021

Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB

Färger: (PRODUCT)RED, stjärnglans, midnatt, blå, rosa, grön

Modellnummer: A2482 (USA), A2631 (Kanada, Japan, Mexiko, Saudiarabien), A2634 (Fastlandskina, Hongkong, Macao), A2635 (Armenien, Vitryssland, Kazakstan, Kirgizistan, Ryssland), A2633 (andra länder och regioner)

Detaljer: iPhone 13 har en 6,1-tums1 Baksida i glas och anodiserat aluminiumband med platta kanter runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Det finns två 12 MP-kameror på baksidan: Ultravidvinkel och vidvinkel. Det finns en Dual-LED True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på vänster sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (fourth form factor). IMEI-numret är inetsat i SIM-facket.

Läs teknisk information om iPhone 13.

iPhone 13 mini

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2021

Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB

Färger: (PRODUCT)RED, stjärnglans, midnatt, blå, rosa, grön

Modellnummer: A2481 (USA), A2626 (Kanada, Japan, Mexiko, Saudiarabien), A2629 (Fastlandskina), A2630 (Armenien, Vitryssland, Kazakstan, Kirgizistan, Ryssland), A2628 (andra länder och regioner)

Detaljer: iPhone 13 mini har en 5,4-tums1 Baksida i glas och anodiserat aluminiumband med platta kanter runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Det finns två 12 MP-kameror på baksidan: Ultravidvinkel och vidvinkel. Det finns en Dual-LED True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på vänster sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (fourth form factor). IMEI-numret är inetsat i SIM-facket.

Läs teknisk information för iPhone 13 mini.

iPhone 12 Pro Max

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2020

Kapacitet: 128, 256, 512 GB

Färger: Silver, grafit, guld, stillahavsblå

Modellnummer: A2342 (USA), A2410 (Kanada, Japan), A2412 (Fastlandskina, Hongkong, Macao), A2411 (andra länder och regioner)

Detaljer: iPhone 12 Pro Max har en 6,7-tums1 Baksida i matt glas och ett rostfritt stålband med platta kanter runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Det finns tre 12 MP-kameror på baksidan: Ultravidvinkel, vidvinkel och tele. Det finns en LiDAR-skanner på baksidan. Det finns en Dual-LED True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på vänster sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (fourth form factor). IMEI-numret är inetsat i SIM-facket.

iPhone 12 Pro

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2020

Kapacitet: 128, 256, 512 GB

Färger: Silver, grafit, guld, stillahavsblå

Modellnummer: A2341 (USA), A2406 (Kanada, Japan), A2408 (Fastlandskina, Hongkong, Macao), A2407 (andra länder och regioner)

Detaljer: iPhone 12 Pro har en 6,1-tums1 Baksida i matt glas och ett rostfritt stålband med platta kanter runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Det finns tre 12 MP-kameror på baksidan: Ultravidvinkel, vidvinkel och tele. Det finns en LiDAR-skanner på baksidan. Det finns en Dual-LED True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på vänster sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (fourth form factor). IMEI-numret är inetsat i SIM-facket.

iPhone 12

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2020

Kapacitet: 64, 128, 256 GB

Färger: Svart, vit, (PRODUCT)RED, grön, blå, lila

Modellnummer: A2172 (USA), A2402 (Kanada, Japan), A2404 (Fastlandskina, Hongkong, Macao), A2403 (andra länder och regioner)

Detaljer: iPhone 12 har en 6,1-tums1 Baksida i glas och anodiserat aluminiumband med platta kanter runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Det finns två 12 MP-kameror på baksidan: Ultravidvinkel och vidvinkel. Det finns en Dual-LED True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på vänster sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (fourth form factor). IMEI-numret är inetsat i SIM-facket.

iPhone 12 mini

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2020

Kapacitet: 64, 128, 256 GB

Färger: Svart, vit, (PRODUCT)RED, grön, blå, lila

Modellnummer: A2176 (USA), A2398 (Kanada, Japan), A2400 (Fastlandskina), A2399 (andra länder och regioner)

Detaljer: iPhone 12 mini har en 5,4-tums1 Baksida i glas och anodiserat aluminiumband med platta kanter runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Det finns två 12 MP-kameror på baksidan: Ultravidvinkel och vidvinkel. Det finns en Dual-LED True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på vänster sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (fourth form factor). IMEI-numret är inetsat i SIM-facket.

iPhone SE (2:a generationen)

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2020

Kapacitet: 64, 128, 256 GB

Färger: Vit, svart, (PRODUCT)RED

Modellnummer: A2275 (Kanada, USA), A2298 (Fastlandskina), A2296 (andra länder och regioner)

Detaljer: Bildskärm på 4,7 tum (diagonalt). Framsidan i glas är plan med rundade kanter. Baksida i glas med anodiserat aluminiumband runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Enheten har en solid hemknapp med Touch ID. Det finns en Quad-LED True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på höger sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (”fourth form factor”). IMEI-numret är inetsat i SIM-facket.

iPhone 11 Pro

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2019

Kapacitet: 64, 256, 512 GB

Färger: Silver, rymdgrå, guld, midnattsgrön

Modellnummer: A2160 (Kanada, USA), A2217 (Fastlandskina, Hongkong, Macao), A2215 (andra länder och regioner)

Detaljer: iPhone 11 Pro har en 5,8-tums1 Baksida av matt glas med rostfritt stålband runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Det finns tre 12 MP-kameror på baksidan: Ultravidvinkel, vidvinkel och tele. Det finns en Dual-LED True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på höger sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (”fourth form factor”). IMEI-numret är inetsat i SIM-facket.

iPhone 11 Pro Max

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2019

Kapacitet: 64, 256, 512 GB

Färger: Silver, rymdgrå, guld, midnattsgrön

Modellnummer: A2161 (Kanada, USA), A2220 (Fastlandskina, Hongkong, Macao), A2218 (andra länder och regioner)

Detaljer: iPhone 11 Pro Max har en 6,5-tums1 Baksida av matt glas med rostfritt stålband runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Det finns tre 12 MP-kameror på baksidan: Ultravidvinkel, vidvinkel och tele. Det finns en Dual-LED True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på höger sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (”fourth form factor”). IMEI-numret är inetsat i SIM-facket.

iPhone 11

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2019

Kapacitet: 64, 128, 256 GB

Färger: Lila, grön, gul, svart, vit, (PRODUCT)RED

Modellnummer: A2111 (Kanada, USA), A2223 (Fastlandskina, Hongkong, Macao), A2221 (andra länder och regioner)

Detaljer: iPhone 11 har en 6,1-tums1 Baksida i glas med anodiserat aluminiumband runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Det finns två 12 MP-kameror på baksidan: Ultravidvinkel och vidvinkel. Det finns en Dual-LED True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på höger sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (”fourth form factor”). IMEI-numret är inetsat i SIM-facket.

iPhone XS

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2018

Kapacitet: 64, 256, 512 GB

Färger: Silver, rymdgrå, guld

Modellnummer: A1920, A2097, A2098 (Japan), A2099, A2100 (Fastlandskina)

Detaljer: iPhone XS har en 5,8-tums Baksida i glas med rostfritt stålband runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Baksidan har 12 MP-kameror med vidvinkel- och teleobjektiv. Det finns en Quad-LED True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på höger sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (”fourth form factor”). IMEI-numret är inetsat i SIM-facket.

iPhone XS Max

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2018

Kapacitet: 64, 256, 512 GB

Färger: Silver, rymdgrå, guld

Modellnummer: A1921, A2101, A2102 (Japan), A2103, A2104 (Fastlandskina)

Detaljer: iPhone XS Max har en 6,5-tums Baksida i glas med rostfritt stålband runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Baksidan har 12 MP-kameror med vidvinkel- och teleobjektiv. Det finns en Quad-LED True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på höger sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (”fourth form factor”). 3 IMEI-numret är inetsat i SIM-facket.

iPhone XR

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2018

Kapacitet: 64, 128, 256 GB

Färger: Svart, vit, blå, gul, korall, (PRODUCT)RED

Modellnummer: A1984, A2105, A2106 (Japan), A2107, A2108 (Fastlandskina)

Detaljer: iPhone XR har en 6,1-tums1 Baksida i glas med anodiserat aluminiumband runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Baksidan har en 12 MP-vidvinkelkamera. Det finns en Quad-LED True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på höger sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (”fourth form factor”). IMEI-numret är inetsat i SIM-facket.

iPhone X

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2017

Kapacitet: 64, 256 GB

Färger: Silver, rymdgrå

Modellnummer: A1865, A1901, A1902 (Japan2)

Detaljer: iPhone X har en 5,8-tums Baksida i glas med rostfritt stålband runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Baksidan har 12 MP-kameror med vidvinkel- och teleobjektiv. Det finns en Quad-LED True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på höger sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (”fourth form factor”). IMEI-numret är inetsat i SIM-facket.

iPhone 8

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2017

Kapacitet: 64, 128, 256 GB

Färger: Guld, silver, rymdgrå, (PRODUCT)RED

Modellnummer: A1863, A1905, A1906 (Japan2)

Detaljer: Bildskärm på 4,7 tum (diagonalt). Framsidan i glas är plan med rundade kanter. Baksida i glas med anodiserat aluminiumband runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Enheten har en solid hemknapp med Touch ID. Det finns en Quad-LED True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på höger sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (”fourth form factor”). IMEI-numret är inetsat i SIM-facket.

iPhone 8 Plus

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2017

Kapacitet: 64, 128, 256 GB

Färger: Guld, silver, rymdgrå, (PRODUCT)RED

Modellnummer: A1864, A1897, A1898 (Japan2)

Detaljer: Bildskärm på 5,5 tum (diagonalt). Framsidan i glas är plan med rundade kanter. Baksida i glas med anodiserat aluminiumband runt ramen. Sidoknappen finns på enhetens högra sida. Enheten har en solid hemknapp med Touch ID. Baksidan har 12 MP-kameror med vidvinkel- och teleobjektiv. Det finns en Quad-LED True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på höger sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (”fourth form factor”). IMEI-numret är inetsat i SIM-facket.

iPhone 7

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2016

Kapacitet: 32, 128, 256 GB

Färger: svart, gagatsvart, guld, roséguld, silver, (PRODUCT)RED

Modellnummer på baksidan: A1660, A1778, A1779 (Japan4)

Detaljer: Bildskärm på 4,7 tum (diagonalt). Framsidan av glas är plan med rundade kanter. Baksidan består av anodiserat aluminium. Vilo-/väckningsknappen finns på enhetens högra sida. Enheten har en solid hemknapp med Touch ID. Det finns en Quad-LED True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på höger sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (”fourth form factor”). IMEI-numret är inetsat i SIM-facket.

iPhone 7 Plus

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2016

Kapacitet: 32, 128, 256 GB

Färger: svart, gagatsvart, guld, roséguld, silver, (PRODUCT)RED

Modellnummer på baksidan: A1661, A1784, A1785 (Japan4)

Detaljer: Bildskärm på 5,5 tum (diagonalt). Framsidan av glas är plan med rundade kanter. Baksidan består av anodiserat aluminium. Vilo-/väckningsknappen finns på enhetens högra sida. Enheten har en solid hemknapp med Touch ID. Det finns en dubbel 12 MP-kamera på baksidan. Det finns en Quad-LED True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på höger sida med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF (”fourth form factor”). IMEI-numret är inetsat i SIM-facket.

iPhone SE (första generationen)

Ingen bildtext för den här bilden

Introduktionsår: 2016

Kapacitet: 16, 32, 64, 128 GB

Färger: Rymdgrå, silver, guld, rosa guld

Modellnummer på bakstycket: A1723, A1662, A1724

Detaljer: Bildskärm på 4 tum (diagonalt). Plan framsida i glas. Baksidan består av anodiserat aluminium med matta avfasade kanter och en infälld logotyp i rostfritt stål. Vilo-/väckningsknappen finns på enhetens ovansida. Hemknappen har Touch ID. Det finns en True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på högersidan med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF-kort (”fourth form factor”). IMEI finns inetsat på baksidan.

iPhone 6s

Introduktionsår: 2015

Kapacitet: 16, 32, 64, 128 GB

Färger: Rymdgrå, silver, guld, rosa guld

Modellnummer på bakstycket: A1633, A1688, A1700

Detaljer: Bildskärm på 4,7 tum (diagonalt). Framsidan i glas är plan med rundade kanter. Baksidan består av anodiserat aluminium och har ett lasergraverat S. Vilo-/väckningsknappen finns på enhetens högra sida. Hemknappen har Touch ID. Det finns en True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på högersidan med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF-kort (”fourth form factor”). IMEI-numret är inetsat i SIM-facket.

iPhone 6s Plus

Introduktionsår: 2015

Kapacitet: 16, 32, 64, 128 GB

Färger: Rymdgrå, silver, guld, rosa guld

Modellnummer på bakstycket: A1634, A1687, A1699

Detaljer: Bildskärm på 5,5 tum (diagonalt). Framsidan är plan med rundade kanter och är tillverkad i glas. Baksidan består av anodiserat aluminium och har ett lasergraverat S. Vilo-/väckningsknappen finns på enhetens högra sida. Hemknappen har Touch ID. Det finns en True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på högersidan med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF-kort (”fourth form factor”). IMEI-numret är inetsat i SIM-facket.

iPhone 6

Introduktionsår: 2014

Kapacitet: 16, 32, 64, 128 GB

Färger: Rymdgrå, silver, guld

Modellnummer på bakstycket: A1549, A1586, A1589

Detaljer: Bildskärm på 4,7 tum (diagonalt). Framsidan är plan med rundade kanter och är tillverkad i glas. Baksidan består av anodiserat aluminium. Vilo-/väckningsknappen finns på enhetens högra sida. Hemknappen har Touch ID. Det finns en True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på högersidan med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF-kort (”fourth form factor”). IMEI finns inetsat på baksidan.

iPhone 6 Plus

Introduktionsår: 2014

Kapacitet: 16, 64, 128 GB

Färger: Rymdgrå, silver, guld

Modellnummer på bakstycket: A1522, A1524, A1593

Detaljer: Bildskärm på 5,5 tum (diagonalt). Framsidan har rundade kanter och är tillverkad i glas. Baksidan består av anodiserat aluminium. Vilo-/väckningsknappen finns på enhetens högra sida. Hemknappen har Touch ID. Det finns en True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på högersidan med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF-kort (”fourth form factor”). IMEI finns inetsat på baksidan.

iPhone 5s

Introduktionsår: 2013

Kapacitet: 16, 32, 64 GB

Färger: Rymdgrå, silver, guld

Modellnummer på bakstycket: A1453, A1457, A1518, A1528,

A1530, A1533

Detaljer: Framsidan är plan och tillverkad i glas. Baksidan består av anodiserat aluminium. Hemknappen har Touch ID. Det finns en True Tone-blixt på baksidan och ett SIM-fack på högersidan med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF-kort (”fourth form factor”). IMEI finns inetsat på baksidan.

iPhone 5c

Introduktionsår: 2013

Kapacitet: 8, 16, 32 GB

Färger: vit, blå, rosa, grön, gul

Modellnummer på bakstycket: A1456, A1507, A1516, A1529, A1532

Detaljer: Framsidan är plan och tillverkad i glas. Baksidan består av hård polykarbonatplast. Det finns ett SIM-fack på högersidan med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF-kort (”fourth form factor”). IMEI finns inetsat på baksidan.

iPhone 5

Introduktionsår: 2012

Kapacitet: 16, 32, 64 GB

Färger: Svart och vit

Modellnummer på bakstycket: A1428, A1429, A1442

Detaljer: Framsidan är plan och tillverkad i glas. Baksidan består av anodiserat aluminium. Det finns ett SIM-fack på högersidan med plats för ett nano-SIM-kort av typen 4FF-kort (”fourth form factor”). IMEI finns inetsat på baksidan.

iPhone 4s

Introduktionsår: 2011

Kapacitet: 8, 16, 32, 64 GB

Färger: Svart och vit

Modellnummer på det bakre höljet: A1431, A1387

Detaljer: Fram- och baksidan är platta och i glas med en kant av rostfritt stål runt om. Knapparna för volymkontroll är markerade med ett plus- och ett minustecken. Det finns ett SIM-fack på högersidan med plats för ett mikro-SIM-kort av typen 3FF (third form factor).

iPhone 4

Introduktionsår: 2010 (GSM), 2011 (CDMA)

Kapacitet: 8, 16, 32 GB

Färger: Svart och vit

Modellnummer på bakstycket: A1349, A1332

Detaljer: Fram- och baksidan är platta och i glas med en kant av rostfritt stål runt om. Knapparna för volymkontroll är markerade med ett plus- och ett minustecken. Det finns ett SIM-fack på högersidan med plats för ett mikro-SIM-kort av typen 3FF (third form factor). CDMA-modellen har inget SIM-fack.

iPhone 3GS

Introduktionsår: 2009

Kapacitet: 8, 16, 32 GB

Färger: Svart och vit

Modellnummer på bakstycket: A1325, A1303

Detaljer: Baksidan är i plast. Präglingen på det bakre höljet har samma ljusa, skinande silverfärg som Apple-logotypen. Det finns ett SIM-fack på ovansidan med plats för ett mini-SIM-kort av typen 2FF (”second form factor”). Serienumret är tryckt på SIM-facket.

iPhone 3G

Introduktionsår: 2008, 2009 (Fastlandskina)

Kapacitet: 8, 16 GB

Modellnummer på bakstycket: A1324, A1241

Detaljer: Baksidan är i plast. Präglingen på telefonens baksida är inte lika skinande som Apple-logotypen ovanför. Det finns ett SIM-fack på ovansidan med plats för ett mini-SIM-kort av typen 2FF (”second form factor”). Serienumret är tryckt på SIM-facket.

iPhone

Introduktionsår: 2007

Kapacitet: 4, 8, 16 GB

Modellnumret på bakre höljet är A1203.

Detaljer: Baksidan är tillverkad av anodiserat aluminium. Det finns ett SIM-fack på ovansidan med plats för ett mini-SIM-kort av typen 2FF (”second form factor”). Serienumret är inetsat i det bakre fodralet.

Läs teknisk information om iPhone.

1. The display has rounded corners that follow a beautiful curved design, and these corners are within a standard rectangle. When measured as a standard rectangular shape, the screen is 5.42 inches (iPhone 12 mini), 5.85 inches (iPhone X, iPhone XS, and iPhone 11 Pro), 6.06 inches (iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 11, and iPhone XR), 6.46 inches (iPhone XS Max and iPhone 11 Pro Max), and 6.68 inches (iPhone 12 Pro Max) diagonally. Actual viewable area is less.

2. Models A1902, A1906, and A1898 support LTE bands in Japan.

3. In China mainland, Hong Kong, and Macao, the SIM tray on iPhone XS Max can hold two nano-SIM cards.

4. iPhone 7 and iPhone 7 Plus models sold in Japan—A1779 and A1785—contain FeliCa for payment and transit with Apple Pay.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.