Använda Sök på iPhone, iPad och iPod touch

Sök hjälper dig att snabbt hitta saker på din enhet och på webben. Sök drivs av Siri och ger förslag och uppdaterar resultaten medan du skriver.

Svepa för att söka

Letar du efter en kontakt, ett e-postmeddelande eller en restaurang i närheten? Hitta snabbt det du söker från hemskärmen på din enhet.

1. Svep nedåt från mitten av hemskärmen.
  2. Tryck på sökfältet och ange det du letar efter. Sök uppdaterar resultaten i realtid medan du skriver.
  3. Du kan visa fler resultat genom att trycka på Visa mer eller söka direkt i en app genom att trycka på Sök i appen.
  4. Tryck på ett sökresultat för att öppna det.

Ändra sökinställningarna

Begränsa vilka appar och resultat som visas när du söker genom att ändra i inställningarna för Sök. Gör så här:

1. Gå till Inställningar > Siri och sökning.
  2. Rulla ned och välj en app.
  3. Tryck sedan på Sök, förslag och genvägar för att tillåta eller förhindra resultat och förslag på genvägar från att visas. När du stänger av den här funktionen har du möjligheten att välja Visa app. Stäng av detta om du vill förhindra appen från att visas i dina sökresultat.

Du kan även använda Tillåt vid låst skärm för att förhindra en app från att visas på låsskärmen som ett Siri-förslag. Läs mer om Siri-förslag