Hämta om musik, filmer, TV-serier och böcker från iTunes Store, iBooks Store och App Store

Du kan hämta om de låtar, album, filmer, TV-serier, appar, böcker eller ljudböcker som du köpt.

Innan du kan hämta om artiklar som du köpt på iTunes Store, App Store eller iBooks Store måste du:

1. Logga in på alla dina enheter med samma Apple-ID. (Om du vill hämta en artikel som du har köpt med ett annat Apple-ID loggar du in med detta andra Apple-ID.)
  2. Se till att du har den senaste versionen av iTunesiOS och macOS.

Stegen i den här artikeln är för de som inte ingår i en familjedelningsgrupp. Om du använder Familjedelning kan du läsa om att hämta innehåll som köpts av andra medlemmar i familjen.

Om du vill se en lista över tidigare köp eller veta vilket Apple-ID du använt för att köpa en artikel kan du visa din köphistorik. Om du ser någonting i din köphistorik som du inte känner igen kan du försöka identifiera obekanta debiteringar på kontoutdraget för ditt bankkonto, kreditkort eller betalkort.

Om du inte kan hämta om en artikel eller inte ser det tidigare köp som du vill hämta igen kan du få hjälp.

Tillgänglighet i butik och funktioner kan variera beroende på land eller region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller region.

Hämta en låt, ett album eller musikvideo igen

Du kan hämta om låtar, album och musikvideor på en iPhone eller iPod touch, iPad, Mac eller pc. Du kan lyssna på eller spela upp tidigare köpta låtar, album och musikvideor på Apple TV, men de hämtas inte till enheten.

Om du är medlem i Apple Music visas inte objekt som du hämtat för användning offline i avsnittet med köpta objekt.

På en iPhone eller iPod touch

1. Öppna appen iTunes Store.
  2. Tryck på Mer > Köpt > Musik längst ned på skärmen.
  3. Tryck på Inte på denna [enhet].
  4. Hitta låten, albumet eller musikvideon som du vill hämta och tryck sedan på den.
  5. Tryck på symbolen Hämta till höger om titeln. Låten, albumet eller musikvideon hämtas till din enhet.

På en iPad

1. Öppna appen iTunes Store.
  2. Tryck på Köpt > Musik.
  3. Tryck på Inte på denna iPad.
  4. Hitta låten, albumet eller musikvideon som du vill hämta och tryck sedan på den.
  5. Tryck på symbolen Hämta till höger om titeln. Låten, albumet eller musikvideon hämtas till din enhet.

På en Mac eller pc

1. Öppna iTunes.
  2. Om du inte är inloggad loggar du in med ditt Apple-ID.
  3. Välj Konto > Köpt i menyraden längst upp på datorskärmen eller längst upp i iTunes-fönstret.
  4. Klicka på Objekt som inte finns i mitt bibliotek om du vill se köpt innehåll som inte finns på datorn.
  5. Hitta låten, albumet eller musikvideon som du vill hämta och klicka sedan på symbolen Hämta i det övre högra hörnet. Låten, albumet eller musikvideon hämtas till ditt bibliotek.

På en Apple TV

När du lyssnar på musik på Apple TV hämtar du den inte till enheten. Hitta tidigare inköp för att spela upp med dessa steg:

1. Från Hemskärmen väljer du Musik eller Min musik.
  2. Hitta låten, albumet eller musikvideon som du vill lyssna eller titta på.
  3. Välj Spela upp.

Hämta en film eller TV-serie igen

Du kan hämta om filmer och TV-program på en iPhone eller iPod touch, iPad, Mac eller pc. Du kan titta på tidigare köpta filmer eller TV-serier på Apple TV men de hämtas inte till enheten.

Du kan hämta hyrfilmer till en enhet i taget under hyrperioden. Läs mer om att hämta iTunes Store-hyresobjekt.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

På en iPhone, iPad eller iPod touch kan du hämta om filmer och TV-serier i appen TV1 eller appen Videor. Du kan också hämta objekt från appen iTunes Store.

1 TV-appen är endast tillgänglig i vissa länder och regioner. Läs på om TV-appen är tillgänglig i ditt land eller region.

Appen TV

Hämta igen fungerar bara för en film eller ett TV-program som du köpt från iTunes Store i appen TV.

1. Öppna appen TV.
  2. Tryck på Bibliotek i menyn längst ned på skärmen.
  3. Tryck på Filmer eller TV-serier beroende på vad du vill hämta. Om du har hyrfilmer som är tillgängliga för hämtning ser du även Hyresobjekt under Bibliotek. Du behöver iOS 10.3 eller senare och iTunes 12.6 eller senare för att hämta om hyresobjekt.
  4. Hitta filmen eller TV-serien du vill hämta igen och tryck sedan på den.
  5. Tryck på . Videon hämtas till din enhet.

Appen Videor

1. Öppna appen Videor.
  2. Tryck på Filmer eller TV-program längst ned på skärmen beroende på vad du vill hämta. Om du har hyrfilmer som är tillgängliga för hämtning ser du även fliken Hyresobjekt. Du behöver iOS 10.3 eller senare och iTunes 12.6 eller senare för att hämta om hyresobjekt.
  3. Hitta filmen eller TV-serien du vill hämta igen och tryck sedan på den.
  4. Tryck på hämtningssymbol . Videon hämtas till din enhet.

Om du inte ser objektet som du vill hämta går du till Inställningar > Videor och ser till att Visa iTunes-inköp är på.

iTunes Store

Om du inte hittar ett objekt i appen TV eller Videor hämtar du det från iTunes Store-appen med hjälp av dessa steg:

1. På din iPhone eller iPod touch: Öppna iTunes Store-appen och tryck på Mer > Köpt.
    På din iPad: Öppna iTunes Store-appen och tryck på Köpt.
  2. Tryck på Filmer eller TV-serier beroende på vad du vill hämta.
  3. Hitta filmen eller TV-serien du vill hämta igen och tryck sedan på den.
  4. Tryck på hämtningssymbol . Videon hämtas till din enhet.

På en Mac eller pc

1. Öppna iTunes.
  2. Om du inte är inloggad loggar du in med ditt Apple-ID.
  3. Välj Konto > Köpt i menyraden längst upp på datorskärmen eller längst upp i iTunes-fönstret.
  4. Klicka på Filmer eller TV-serier längst upp i det övre högra hörnet i iTunes-fönstret beroende på vad du vill hämta. Om du har hyrfilmer som är tillgängliga för hämtning ser du även fliken Hyresobjekt. Du behöver iOS 10.3 eller senare och iTunes 12.6 eller senare för att hämta om hyresobjekt.
  5. Klicka på Objekt som inte finns i mitt bibliotek om du vill se köpt innehåll som inte finns på datorn.
  6. Hitta filmen eller TV-serien som du vill hämta och klicka sedan på hämtningssymbol i det övre högra hörnet. Filmen eller TV-serien hämtas till ditt bibliotek.

På en Apple TV

När du tittar på en film eller ett TV-program på Apple TV hämtar du den inte till enheten. Du kan hitta filmer och TV-program som du har köpt tidigare i appen TV eller apparna Filmer eller TV-program.

Appen TV

1. Öppna appen TV från hemskärmen.
  2. Välj Bibliotek i menyn överst på skärmen.
  3. Välj objektet som du vill titta på.
  4. Välj Spela upp.

Appen Filmer eller TV-program

1. Öppna appen Filmer eller TV-program från hemskärmen.
  2. Välj Köpt i menyn överst på skärmen.
  3. Välj objektet som du vill titta på.
  4. Välj Spela upp.

Hämta en app igen

Du kan hämta om appar på din iPhone eller iPod touch, iPad, Mac eller Apple TV (4:e generationen). Du kan även hämta om en del köp inuti program.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen App Store och tryck på Idag längst ned på skärmen.
  2. Tryck på cirkel med blå man på vit bakgrund eller din bild i det övre högra hörnet och tryck sedan på Köpt.
  3. Tryck på Inte på denna [enhet].
  4. Hitta appen som du vill hämta och tryck sedan på blått moln med pil som pekar nedåt . Appen hämtas till din enhet.

På Mac

1. Öppna App Store på din Mac.
  2. Klicka på Köpt längst upp i fönstret.
  3. Leta reda på den app du vill hämta och klicka sedan på Installera eller Hämta till höger om appen. Appen hämtas till datorn.

Installera om Safari, Mail, App Store eller andra program som medföljer Mac-operativsystemet genom att installera om macOS. macOS Sierra eller senare visas inte på fliken Köpt. Använd istället sökfältet i det övre högra hörnet för att hitta och öppna App Store-sidan för aktuell version av macOS.

Flytta programmet till Papperskorgen innan du installerar om ett program som redan är installerat. Om fliken Köpt fortfarande visar knappen Öppna istället för Hämta eller Installera väljer du Affär > Uppdatera sida från menyraden.

Använd fliken Uppdatera istället för att installera uppdateringar för program som redan är installerade. Läs mer om att uppdatera mjukvaran på din Mac.

På Apple TV (4:e generationen)

1. Från hemskärmen väljer du App Store.
  2. Välj Köpt.
  3. Leta upp och välj appen du vill hämta om.
  4. Välj installeringssymbol . Appen hämtas till din enhet.

Hämta köp inuti program igen

En del köp inuti program, som spelvalutor eller tips, är påfyllningsbara. Det vill säga de tar slut allteftersom du använder dem. Du kan bara återskapa köp som inte är påfyllningsbaraFå hjälp med köp inuti program.

Hämta en bok igen

Du kan hämta om böcker i iBooks på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna iBooks-programmet.
  2. Tryck på Köpt längst ned på skärmen och tryck sedan på Böcker.
  3. Tryck på Inte på denna [enhet].
  4. Leta reda på boken du vill hämta och tryck sedan på hämtningssymbol . Boken hämtas till din enhet.

På Mac

1. Öppna iBooks.
  2. Om du inte är inloggad loggar du in med ditt Apple-ID: Från menyraden längst upp på skärmen väljer du Affär > Logga in.
  3. Klicka på iBooks Store.
  4. Klicka på Köpt under Snabblänkar till höger i fönstret i iBooks Store.
  5. Klicka på Objekt som inte finns i mitt bibliotek om du vill se köpt innehåll som inte finns på datorn.
  6. Leta reda på boken du vill hämta och tryck sedan på hämtningssymbol i det övre högra hörnet. Boken hämtas till biblioteket.

Hämta en ljudbok på nytt

Du kan hämta om ljudböcker i iBooks på en iPhone, iPad, iPod touch eller i iTunes på en Mac eller pc.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna iBooks-programmet.
  2. Tryck på Köpt längst ned på skärmen och tryck sedan på Ljudböcker.
  3. Tryck på Inte på denna [enhet].
  4. Leta reda på ljudboken du vill hämta och tryck sedan på hämtningssymbol . Ljudboken hämtas till din enhet.

I iTunes på en Mac eller pc

1. Öppna iTunes.
  2. Om du inte är inloggad loggar du in med ditt Apple-ID.
  3. Välj Konto > Köpt i menyraden längst upp på datorskärmen eller längst upp i iTunes-fönstret.
  4. Klicka på Ljudböcker i det övre högra hörnet i iTunes-fönstret.
  5. Klicka på Objekt som inte finns i mitt bibliotek om du vill se köpt innehåll som inte finns på datorn.
  6. Leta reda på objektet du vill hämta och tryck sedan på hämtningssymbol i det övre högra hörnet. Ljudböckerna hämtas till ditt bibliotek.

Ringsignaler eller signaler

Du kan hämta om en del ringsignaler och signaler på en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 11 eller senare. Läs mer om att använda signaler på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Mer om att hämta köp igen

• Om du ser ett meddelande som säger ”Den här enheten är kopplad till ett annat Apple-ID. Du kan inte koppla den här enheten med ett annat Apple-ID under [antal] dagar” kan du behöva vänta för att hämta dina köp. Läs mer om kopplade enheter.
  • Kontrollera om de köp du letar efter är dolda. Om dina köp är dolda visas de kanske inte även om du följer stegen i den här artikeln. Läs om hur du kan visa köp.
  • Om din hämtning avbröts kan du läsa om hur du återupptar hämtningen.

Få hjälp med fakturering

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.