Hämta om appar, musik, filmer, tv-serier och böcker från App Store, iTunes Store och Apple Books

Du kan hämta om de låtar, album, filmer, tv-serier, appar, böcker eller ljudböcker som du köpt.

Gör följande innan du kan hämta om objekt som du köpt från App Store, iTunes Store eller Apple Books:

Om du har några frågor om fakturering och prenumerationer kan du få hjälp. Du kan också visa din köphistorik1 för att få veta mer om tidigare köp.

1. Om du tidigare har ändrat land eller region för ditt Apple-ID kanske du inte ser alla dina tidigare köp.

Hämta appar igen

Du kan hämta om appar på din iPhone, iPad eller iPod touch, Mac eller Apple TV.2Du kan också hämta vissa köp i appar igen.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen App Store och tryck på Idag längst ned på skärmen.
  2. Tryck på Mitt konto-knappen eller din bild i det övre högra hörnet och tryck sedan på Köpt.
    En iPhone som visar konto-skärmen i App Store-appen i iOS. Köpt är markerat.
  3. Tryck på Inte på denna [enhet].
  4. Leta reda på den app du vill hämta och tryck sedan på Hämta-knappen . Appen hämtas till din enhet. Ser du inte appen du köpte?

På Mac

1. Öppna App Store på din Mac.
  2. Klicka på Mitt konto-knappen eller din bild i det nedre vänstra hörnet av fönstret. Du kan behöva logga in med ditt Apple-ID.
  3. Leta reda på den app du vill hämta och klicka sedan på Hämta-knappen . Appen hämtas till datorn. Ser du inte appen du köpte?
     App Store på Mac med konto-skärmen öppen där du kan se köpta appar.

Installera om Safari, Mail, App Store, iTunes eller andra program som medföljer Mac-operativsystemet genom att installera om macOS. macOS Sierra eller senare finns inte under Köpt. Installera om macOS genom att gå till Apple ()-menyn> Systeminställningar och sedan klicka på Programuppdatering.

Flytta appen till Papperskorgen innan du installerar om en app som redan är installerat. Om appen fortfarande visar knappen Öppna istället för Hämta eller Installera under avsnittet Köpta objekt i App Store väljer du Affär> Uppdatera sidan från menyraden överst på din datorskärm.

Klicka på Uppdateringar i vänstra sidofältet för att installera uppdateringar för apppar som redan har installerats. Läs mer om att uppdatera mjukvaran på din Mac.

På en Apple TV

1. Från hemskärmen väljer du App Store.
  2. Välj Köpt.
  3. Leta upp och välj den app du vill hämta om3.
  4. Välj Hämta-knappen . Appen hämtas till din enhet. Ser du inte appen du köpte?

2. Du kanske inte kan hämta om en app på en annan enhet än den du köpte den på om det inte finns en tillgänglig version för den andra enheten. Exempelvis kanske du inte kan hämta om en app som du köpt till din Mac-dator på din iOS-enhet.

3. Du kan inte hämta om appar på en Apple TV (3:e generationen eller tidigare).

Hämta om filmer, tv-serier eller musik

Du kan hämta filmer, tv-serier och musik igen på iPhone, iPad eller iPod touch, Mac eller pc.

Läs mer om att hämta igen från iTunes Store:

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen iTunes Store.
  2. Tryck på Mer i menyn längst ner på skärmen i din iPhone eller iPod touch och tryck sedan på Köpt. På iPad trycker du på Köpt.
  3. Tryck på Musik, Filmer eller TV-program, beroende på vad du vill hämta om. Du kan behöva trycka på Inte på denna [enhet] för att se alla objekt.
  4. Hitta filmen, tv-serien eller musiken du vill hämta igen och tryck sedan på den.
  5. Tryck på Hämta-knappen till höger om titeln. Filmen, tv-serien eller musiken hämtas till enheten. Filmer och tv-serier som du hämtar igen visas i TV-appen4 eller Video-appen. Musik visas i appen Musik. Ser du inte objektet du köpte?
    iPhone visar information om Justice League i iTunes Store.

På en Mac eller pc

1. Öppna iTunes. Om du inte är inloggad loggar du in med ditt Apple-ID.
  2. Välj Konto > Köpt i menyraden längst upp på datorskärmen eller längst upp i iTunes-fönstret. Om du använder Familjedelning ser du Familjens inköp istället för Köpt.
    Rullgardinsmenyn Konto i iTunes med Köpt markerat. Ett iTunes Store-fönster syns i bakgrunden.
  3. Klicka på Filmer, TV-serier eller Musik längst upp i det övre högra hörnet i iTunes-fönstret beroende på vad du vill hämta igen.
    Ett iTunes fönster som visar Köpta filmer.
  4. Hitta filmen, tv-serien eller musiken som du vill hämta om och klicka sedan på Hämta-knappen i det övre högra hörnet. Filmen, tv-serien eller musiken hämtas till iTunes-biblioteket. Ser du inte objektet du köpte?

På en Apple TV

När du tittar på en film eller en tv-serie eller när du lyssnar på musik på en Apple TV hämtas den inte till enheten. Tidigare hämtade filmer och tv-serier visas i appen TV4, appen iTunes Filmer eller appen TV-serier. Musik visas i appen Musik.

4. TV-appen är endast tillgänglig i vissa länder och regioner. Läs på om TV-appen är tillgänglig i ditt land eller region.

Hämta böcker eller ljudböcker igen

Du kan hämta om böcker i Apple Books på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Du kan hämta om ljudböcker i Apple Books på en iPhone, iPad, iPod touch eller i iTunes på en Mac eller pc.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna Apple Books-appen.
  2. Klicka på Mitt konto-knappen eller din bild i det övre högra hörnet av skärmen.
  3. Tryck på Böcker eller Ljudböcker under Mina köp, beroende på vad du vill hämta om.
  4. Tryck på Inte på denna [enhet] och sedan på Alla böcker eller Alla ljudböcker.
  5. Leta reda på boken eller ljudboken du vill hämta och tryck sedan på knappen Hämta. Objektet hämtas till din enhet. Ser du inte objektet du köpte?
    iPhone med Apple Books inne på Alla böcker.

På Mac

Du kan hämta om böcker i Apple Books på en Mac. Följ samma steg i iTunes när du ska hämta en ljudbok igen som om du skulle hämta filmer, tv-serier eller musik igen på en Mac eller pc.

1. Öppna Apple Books. Om du inte är inloggad loggar du in med ditt Apple-ID.
  2. Klicka på Bokhandel i det övre vänstra hörnet.
  3. Klicka på Köpt under Snabblänkar till höger om fönstret Bokhandel.
    Apple Books på ett Mac-fönster som visar Bokhandel.
  4. Klicka på Objekt som inte finns i mitt bibliotek om du vill se köpt innehåll som inte finns på datorn.
    Apple Books på ett Mac-fönster som visar köpta böcker.
  5. Leta reda på den bok du vill hämta och klicka sedan på knappen Hämta i det övre högra hörnet. Boken hämtas till Böcker-biblioteket. Ser du inte objektet du köpte?

Mer om att hämta köp igen

• Du kan inte hämta om köp inuti appar från din köphistorik, men du kan återskapa vissa köp inuti appar.
  • Om du inte kan hitta ett objekt som du vill hämta igen kan du kontrollera din köphistorik för att se till att du gjort köpet med det Apple-ID som du är inloggad med. Annars kan du logga in med ett annat Apple-ID.
  • Om du inte ser objekt i din köphistorik på andra Apple-ID:n kontrollerar du om köpen är gömda. Om dina köp är dolda visas de kanske inte även om du följer stegen i den här artikeln. Läs om hur du kan visa köp.
  • Om du ser objekt i din köphistorik men du ändå inte kan hämta dem igen ska du rapportera problemet.
  • Om din hämtning avbröts kan du läsa om hur du återupptar hämtningen.
  • Om du ser ett meddelande som säger ”Den här enheten är kopplad till ett annat Apple-ID. Du kan inte koppla den här enheten till ett annat Apple-ID under [antal] dagar” kan du behöva vänta för att hämta om dina köp. Läs mer om kopplade enheter.
  • Du kan använda mobildata för att hämta objekt som är upp till 150 MB5 stora.

5. Gränsen för hämtningar kan vara högre beroende på ditt land eller region samt din operatör.

Få hjälp med fakturering

Tillgänglighet i butik och funktioner kan variera beroende på land eller region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller region.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.