Hämta tidigare inköp

Du kan hämta låtar, album, filmer, TV-program, appar, böcker och ljudböcker som du köper i iTunes Store, App Store eller iBooks Store igen.

Innan du börjar

1. Kontrollera att du har den senaste versionen av iTunes och uppdatera din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Logga in med det Apple-ID som du använde när du köpte det objekt som du nu vill hämta igen. Använd dessa steg för att visa vilket Apple-ID som du använde för att hämta ett objekt.

Om du är medlem i Apple Music visas inte objekt som du hämtat för användning offline i avsnittet med köpta objekt.

Om du inte kan hämta eller inte ser dina senaste köp kan du få hjälp.

Stegen i den här artikeln är för de som inte ingår i en familjedelningsgrupp. Om du använder Familjedelning kan du läsa om att hämta innehåll som köpts av andra medlemmar i familjen.

Tillgänglighet i butik och funktioner kan variera beroende på land eller region.

Hämta en låt, ett album eller musikvideo igen

Du kan hämta låtar, album och musikvideor igen på iPhone eller iPod touch, iPad, Mac eller PC. Du kan lyssna på eller spela upp tidigare köpta låtar, album och musikvideor på Apple TV, men de hämtas inte till enheten.

På en iPhone eller iPod touch

1. Öppna appen iTunes Store.
  2. Tryck på Mer > Köpt > Musik längst ner på skärmen.
  3. Tryck på Inte på denna [enhet].
  4. Hitta låten, albumet eller musikvideon som du vill hämta och tryck sedan på den.
  5. Tryck på symbolen Hämta till höger om titeln. Låten, albumet eller musikvideon hämtas till din enhet.

På en iPad

1. Öppna appen iTunes Store.
  2. Tryck på Köpt > Musik.
  3. Tryck på Inte på denna iPad.
  4. Hitta låten, albumet eller musikvideon som du vill hämta och tryck sedan på den.
  5. Tryck på symbolen Hämta till höger om titeln. Låten, albumet eller musikvideon hämtas till din enhet.

På en Mac eller PC

1. Öppna iTunes.
  2. Om du inte är inloggad loggar du in med ditt Apple-ID.
  3. Välj Konto > Köpt i menyraden längst upp på datorskärmen eller längst upp i iTunes-fönstret.
  4. Klicka på Objekt som inte finns i mitt bibliotek om du vill se köpt innehåll som inte finns på datorn.
  5. Hitta låten, albumet eller musikvideon som du vill hämta och klicka sedan på symbolen Hämta i det övre högra hörnet. Låten, albumet eller musikvideon hämtas till ditt bibliotek.

På en Apple TV

När du lyssnar på musik på Apple TV hämtar du den inte till enheten. Hitta tidigare inköp för att spela upp med dessa steg:

1. Från Hemskärmen väljer du Musik eller Min musik.
  2. Hitta låten, albumet eller musikvideon som du vill lyssna eller titta på.
  3. Välj Spela upp.

Hämta en film eller TV-serie igen

Att hämta igen fungerar bara för en film eller ett TV-program som du köpte från iTunes Store. Det går inte att hämta hyrda filmer igen.

Du kan hämta filmer och TV-serier igen på iPhone eller iPod touch, iPad, Mac eller PC. Du kan titta på tidigare köpta filmer eller TV-serier på Apple TV men de hämtas inte till enheten.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan hämta filmer och TV-program igen i appen TV (endast USA, iOS 10.2 eller senare) eller i appen Videor på en iPhone, iPad eller iPod touch. Du kan också hämta objekt från appen iTunes Store.

Appen TV

Hämta igen fungerar bara för en film eller ett TV-program som du köpt från iTunes Store i appen TV.

1. Öppna appen TV.
  2. Tryck på Bibliotek i menyn längst ner på skärmen.
  3. Tryck på Filmer eller TV-serier beroende på vad du vill hämta.
  4. Hitta filmen eller TV-serien du vill hämta igen och tryck sedan på den.
  5. Tryck på . Videon hämtas till din enhet.

Appen Videor

1. Tryck på Inställningar > Videor och se till att Visa iTunes-köp är aktiverat.
  2. Stäng Inställningar och öppna sedan appen Videor.
  3. Tryck på Filmer eller TV-program längst ned på skärmen beroende på vad du vill hämta.
  4. Hitta filmen eller TV-serien du vill hämta igen och tryck sedan på den.
  5. Tryck på hämtningssymbol . Videon hämtas till din enhet.

iTunes Store

Om du inte hittar ett objekt i appen TV eller Videor hämtar du det från iTunes Store-appen med hjälp av dessa steg:

1. iPhone eller iPod touch: Öppna iTunes Store-appen och tryck på Mer > Köpt.
    iPad: Öppna iTunes Store-appen och tryck på Köpt.
  2. Tryck på Filmer eller TV-serier beroende på vad du vill hämta.
  3. Hitta filmen eller TV-serien du vill hämta igen och tryck sedan på den.
  4. Tryck på hämtningssymbol . Videon hämtas till din enhet.

På en Mac eller PC

1. Öppna iTunes.
  2. Om du inte är inloggad loggar du in med ditt Apple-ID.
  3. Välj Konto > Köpt i menyraden längst upp på datorskärmen eller längst upp i iTunes-fönstret.
  4. Klicka på Filmer eller TV-serier längst upp i det övre högra hörnet i iTunes-fönstret beroende på vad du vill hämta.
  5. Klicka på Objekt som inte finns i mitt bibliotek om du vill se köpt innehåll som inte finns på datorn.
  6. Hitta filmen eller TV-serien som du vill hämta och klicka sedan på hämtningssymbol i det övre högra hörnet. Filmen eller TV-serien hämtas till ditt bibliotek.

På en Apple TV

När du tittar på en film eller ett TV-program på Apple TV hämtar du den inte till enheten. Hitta tidigare köpta filmer och TV-program att spela upp med dessa steg:

1. Välj Filmer eller TV-program från Hemskärmen.
  2. Välj Köpt i menyn överst på skärmen.
  3. Välj objektet som du vill titta på.
  4. Välj Spela upp.

Hämta en app igen

Du kan hämta om appar på iPhone eller iPod touch, iPad, Mac, PC eller Apple TV (4:e generationen). Du kan även hämta om en del köp inuti program.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna App Store-appen.
  2. På iPhone eller iPod touch: Tryck på Uppdateringar och sedan på Köpt.
    På iPad: Tryck på Köpt.
  3. Tryck på Inte på denna [enhet].
  4. Leta reda på appen du vill hämta och tryck sedan på hämtningssymbol . Appen hämtas till din enhet.

På en Mac eller PC

Du kan hämta om appar för iOS-enheter i iTunes och program för datorn i Mac App Store.

I iTunes

1. Öppna iTunes.
  2. Om du inte är inloggad loggar du in med ditt Apple-ID.
  3. Välj Konto > Köpt i menyraden längst upp på datorskärmen eller längst upp i iTunes-fönstret.
  4. Klicka på appar i det övre högra hörnet i iTunes-fönstret.
  5. Klicka på Objekt som inte finns i mitt bibliotek om du vill se köpt innehåll som inte finns på datorn.
  6. Leta reda på objektet du vill hämta och tryck sedan på hämtningssymbol i det övre högra hörnet. Appen hämtas till biblioteket.

I Mac App Store

1. Öppna Mac App Store.
  2. Klicka på Köp längst upp i fönstret.
  3. Leta reda på den app du vill hämta och klicka sedan på Installera eller Hämta till höger om appen. Appen hämtas till datorn.

Läs mer om att installera om appar köpta från Mac App Store.

På Apple TV (4:e generationen)

1. Från hemskärmen väljer du App Store.
  2. Välj Köpt.
  3. Leta upp och välj appen du vill hämta om.
  4. Välj installeringssymbol . Appen hämtas till din enhet.

Hämta köp inuti program igen

En del köp inuti program, som spelvalutor eller tips, är förbrukningsbara, det vill säga de tar slut allteftersom du använder dem. Det går bara att återskapa köp som inte är förbrukningsbara. Läs mer om köp inuti program.

Hämta en bok igen

Du kan hämta om böcker i iBooks på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac (med OS X Mavericks eller senare) eller i iTunes på en PC.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna iBooks-programmet.
    Om du använder iBooks 3.2 eller tidigare trycker du på Affär.
  2. Tryck på Köpt längst ned på skärmen och tryck sedan på Böcker.
  3. Tryck på Inte på denna [enhet].
  4. Leta reda på boken du vill hämta och tryck sedan på hämtningssymbol . Boken hämtas till din enhet.

På Mac

1. Öppna iBooks.
  2. Om du inte är inloggad loggar du in med ditt Apple-ID: I menyraden högst upp på skärmen väljer du Affär > Logga in.
  3. Klicka på iBooks Store.
  4. Klicka på Köpt under Snabblänkar till höger i fönstret i iBooks Store.
  5. Klicka på Objekt som inte finns i mitt bibliotek om du vill se köpt innehåll som inte finns på datorn.
  6. Leta reda på boken du vill hämta och tryck sedan på hämtningssymbol i det övre högra hörnet. Boken hämtas till biblioteket.

På en PC

1. Öppna iTunes.
  2. Om du inte är inloggad loggar du in med ditt Apple-ID.
  3. Välj Konto > Köpt i menyraden längst upp i iTunes-fönstret.

4. Klicka på Böcker i det övre högra hörnet på skärmen.
  5. Klicka på Objekt som inte finns i mitt bibliotek om du vill se köpt innehåll som inte finns på datorn.
  6. Leta reda på objektet du vill hämta och tryck sedan på hämtningssymbol i det övre högra hörnet. Boken hämtas till biblioteket.

Hämta en ljudbok på nytt

Du kan hämta en ljudbok på nytt i iBooks på iPhone, iPad, iPod touch (iOS 8.4 eller senare) eller i iTunes på en Mac eller PC.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna iBooks-programmet.
    Om du använder iBooks 3.2 eller tidigare trycker du på Affär.
  2. Tryck på Köpt längst ned på skärmen och tryck sedan på Ljudböcker.
  3. Tryck på Inte på denna [enhet].
  4. Leta reda på ljudboken du vill hämta och tryck sedan på hämtningssymbol . Ljudboken hämtas till din enhet.

På en Mac eller PC

1. Öppna iTunes.
  2. Om du inte är inloggad loggar du in med ditt Apple-ID.
  3. Välj Konto > Köpt i menyraden längst upp på datorskärmen eller längst upp i iTunes-fönstret.
  4. Klicka på Ljudböcker i det övre högra hörnet i iTunes-fönstret.
  5. Klicka på Objekt som inte finns i mitt bibliotek om du vill se köpt innehåll som inte finns på datorn.
  6. Leta reda på objektet du vill hämta och tryck sedan på hämtningssymbol i det övre högra hörnet. Appen hämtas till biblioteket.

Ringsignaler eller signaler

Om du har säkerhetskopierat dem på din Mac eller PC kan du synkronisera objekten till din iOS-enhet. Du kan inte hämta de här objekten igen.

Läs om hur du återskapar ringsignaler som saknas på din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8.1.1.

Få hjälp

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.