Hämta om appar, musik, filmer, tv-serier och böcker från App Store, iTunes Store och Apple Books

Du kan hämta om de låtar, album, filmer, tv-serier, appar, böcker eller ljudböcker som du köpt.

Gör följande innan du kan hämta om objekt som du har köpt från App Store, iTunes Store eller Apple Books:

Om du har några frågor om fakturering och prenumerationer kan du få hjälp. Du kan också visa din köphistorik för att få veta mer om tidigare köp.

Hämta appar igen

Du kan hämta om appar på din iPhone, iPad eller iPod touch, Mac eller Apple TV.* Du kan också hämta vissa köp i appar igen.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen App Store och tryck på Idag längst ned på skärmen.
  2. Tryck på Mitt konto-knappen eller din bild i det övre högra hörnet och tryck sedan på Köpt. Om du använder Familjedelning trycker du på Mina köp eller väljer olika familjemedlemmars namn för att se innehåll som de har köpt.
    En iPhone som visar kontoskärmen i App Store-appen i iOS. Köpt är markerat.
  3. Tryck på Inte på denna [enhet].
  4. Leta reda på den app du vill hämta och tryck sedan på Hämta-knappen . Appen hämtas till din enhet. Ser du inte appen du köpte?

På Mac

1. Öppna App Store på din Mac.
  2. Klicka på Mitt konto-knappen eller din bild i det nedre vänstra hörnet av fönstret. Du kan behöva logga in med ditt Apple-ID. Om du använder Familjedelning kan du välja en familjemedlems namn bredvid Köpt av för att se deras köp.
  3. Leta reda på den app du vill hämta och klicka sedan på Hämta-knappen . Appen hämtas till datorn. Ser du inte appen du köpte?
    App Store på Mac med kontoskärmen öppen där du kan se köpta program.

Installera om Safari, Mail, App Store, iTunes eller andra program som medföljer Mac-operativsystemet genom att installera om macOS. macOS Sierra eller senare finns inte under Köpt. Installera om macOS genom att gå till Apple ()-menyn> Systeminställningar och sedan klicka på Programuppdatering.

På en Apple TV

1. Från hemskärmen väljer du App Store.
  2. Välj Köpt. Om du använder Familjedelning kan du välja olika familjemedlemmars namn för att se deras köp.
  3. Leta upp och välj den app du vill hämta om.
  4. Välj Hämta-knappen . Appen hämtas till din enhet. Ser du inte appen du köpte?

* Du kanske inte kan hämta om en app på en annan enhet än den du köpte den på om det inte finns en tillgänglig version för den andra enheten. Exempelvis kanske du inte kan hämta om en app som du köpte till din Mac-dator på din iOS-enhet.

† Du kan inte hämta om appar på en Apple TV (3:e generationen eller tidigare).

Hämta om filmer, tv-serier eller musik

Du kan hämta filmer, tv-serier och musik igen på din iPhone, iPad eller iPod touch, Mac eller pc.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen iTunes Store.
  2. Tryck på Mer i menyn längst ned på skärmen i din iPhone eller iPod touch och tryck sedan på Köpt. På en iPad trycker du på Köpt.
  3. Tryck på Musik, Filmer eller TV-program, beroende på vad du vill hämta om. Om du använder Familjedelning trycker du på Mina köp eller väljer olika familjemedlemmars namn för att se innehåll som de har köpt.
  4. Hitta filmen, tv-serien eller musiken du vill hämta igen och tryck sedan på den.
  5. Tryck på Hämta-knappen till höger om titeln. Filmen, tv-serien eller musiken hämtas till enheten. Filmer och tv-serier som du hämtar igen visas i appen TV§ eller Videor. Musik visas i appen Musik. Ser du inte objektet du köpte?
    iPhone visar information om Justice League i iTunes Store.

På en Mac eller pc

1. Öppna iTunes. Om du inte är inloggad loggar du in med ditt Apple-ID.
  2. Välj Konto > Köpt i menyraden längst upp på datorskärmen eller längst upp i iTunes-fönstret. Om du använder Familjedelning ser du Familjens inköp istället för Köpt.
    Rullgardinsmenyn Konto i iTunes med Köpt markerat. Ett iTunes Store-fönster syns i bakgrunden.
  3. Klicka på Filmer, TV-serier eller Musik längst upp i det övre högra hörnet i iTunes-fönstret beroende på vad du vill hämta igen. Om du använder Familjedelning kan du välja olika familjemedlemmars namn bredvid Köpt för att se deras köp.
    Mac som visar sidan Köpt, där du kan se filmer, tv-program eller musik som du köpt.
  4. Hitta filmen, tv-serien eller musiken som du vill hämta om och klicka sedan på Hämta-knappen i det övre högra hörnet. Filmen, tv-serien eller musiken hämtas till iTunes-biblioteket. Ser du inte objektet du köpte?

Digitala häften i iTunes hämtas tillsammans med eventuell medföljande musik. Du hittar dem genom att öppna iTunes, klicka på Bibliotek och klicka på Låtar.

På en Apple TV

När du tittar på en film eller en tv-serie eller när du lyssnar på musik på en Apple TV hämtas den inte till enheten. Leta reda på tidigare hämtade filmer och tv-serier i appen TV§, appen iTunes Filmer eller appen TV-serier. Musik visas i appen Musik.

‡ Se vilka typer av medier som finns tillgängliga att hämta i ditt land eller din region.

§ TV-appen är endast tillgänglig i vissa länder och regioner. Läs på om TV-appen är tillgänglig i ditt land eller region.

Hämta böcker eller ljudböcker igen

Du kan hämta om böcker i Apple Books på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Du kan hämta om ljudböcker i Apple Books på en iPhone, iPad, iPod touch eller i iTunes på en Mac eller pc.

Det finns två saker du kan göra om ett meddelande visas som säger att en ljudbok inte längre kan köpas på Apple Books. Om du tidigare har köpt objektet följer du stegen nedan för att hämta objektet igen utan att betala en andra gång. Om du inte har köpt objektet söker du efter en uppdaterad version av samma ljudbok i Book Store.

¶ Se vilka typer av medier som finns tillgängliga att hämta i ditt land eller din region.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen Apple Books och tryck sedan på Läser nu längst ned på skärmen.
  2. Klicka på Mitt konto-knappen eller din bild i det övre högra hörnet av skärmen.
  3. Tryck på Böcker eller Ljudböcker under Mina köp, beroende på vad du vill hämta om. Om du använder Familjedelning kan du trycka på olika familjemedlemmars namn för att se deras köp.
  4. Tryck på Inte på denna [enhet] och sedan på Alla böcker eller Alla ljudböcker.
  5. Leta reda på boken eller ljudboken du vill hämta och tryck sedan på knappen Hämta . Objektet hämtas till din enhet. Ser du inte objektet du köpte?
    iPhone som visar sidan Alla böcker.

På Mac

Du kan hämta om böcker i Apple Books på en Mac. Följ samma steg i iTunes när du ska hämta en ljudbok igen som om du skulle hämta filmer, tv-serier eller musik igen på en Mac eller pc.

1. Öppna Apple Books. Om du inte är inloggad loggar du in med ditt Apple-ID.
  2. Klicka på Bokhandel i det övre vänstra hörnet.
  3. Klicka på Köpt under Snabblänkar till höger om bokhandelsfönstret. Om du använder Familjedelning kan du välja olika familjemedlemmars namn bredvid Köpt för att se deras köp.
    Apple Books-fönster på en Mac som visar bokhandeln.
  4. Klicka på Objekt som inte finns i mitt bibliotek om du vill se köpt innehåll som inte finns på datorn.
    Apple Books-fönster på en Mac som visar köpta böcker.
  5. Leta reda på den bok du vill hämta och klicka sedan på knappen Hämta i det övre högra hörnet. Boken hämtas till Böcker-biblioteket. Ser du inte objektet du köpte?

Mer om att hämta köp igen

Få hjälp med fakturering

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.