Hämta appar, musik, filmer, TV-program och böcker igen

Hitta objektet bland dina köp och hämta det igen till enheten. Läs om vad du kan göra om du inte ser objektet bland dina köp.

Innan du börjar

Om du har några frågor om fakturering, betalning eller prenumerationer kan du få hjälp. Du kan också visa din köphistorik om du vill veta mer om tidigare köp.

Hämta appar igen

iPhone, iPad och Apple Watch som visar listor över appar med hämtningsknappen bredvid dem.

Spel som du spelar med en Apple Arcade-prenumeration visas inte bland dina köp. Om du vill hämta ett spel igen från Apple Arcade söker du efter spelet och hämtar det igen.

Så här hämtar du appar igen på en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen App Store och tryck på Idag längst ned på skärmen.
  2. Tryck på inloggningsknappen  på din bild högst upp på skärmen. Logga in med samma Apple-ID som du ursprungligen använde för att köpa objektet.
  3. Tryck på Köpt.
    Om du använder Familjedelning trycker du på Mina köp eller väljer olika familjemedlemmars namn för att se innehåll som de har köpt.
  4. Tryck på Inte på denna [enhet].
  5. Leta reda på den app du vill hämta och tryck sedan på Hämta-knappen Ser du inte appen du köpt?

Så här hämtar du appar igen på en Mac

1. Öppna App Store på din Mac.
  2. Klicka på inloggningsknappen  eller på din bild i sidofältet. Logga in med samma Apple-ID som du ursprungligen använde för att köpa objektet.
  3. Leta upp den app som du vill hämta.
    Om du använder Familjedelning kan du välja en familjemedlems namn bredvid Köpt av för att se deras köp.
  4. Klicka på hämtningsknappen  för appen. Ser du inte appen du köpt?

Så här hämtar du appar igen på Apple Watch

1. Öppna App Store på din Apple Watch.
  2. Rulla längst ned, tryck på  Konto och tryck sedan på Köpt.
    Om du använder Familjedelning trycker du på Mina köp eller väljer olika familjemedlemmars namn för att se innehåll som de har köpt.
  3. Leta reda på den app du vill hämta och tryck sedan på Hämta-knappen Ser du inte appen du köpt?

Så här hämtar du appar igen på Apple TV

1. Från hemskärmen väljer du App Store.
  2. Välj Köpt.
    Om du använder Familjedelning kan du välja olika familjemedlemmars namn för att se deras köp.
  3. Leta upp och välj appen du vill hämta om.
  4. Välj Hämta-knappen . Ser du inte appen du köpt?

Du kan inte hämta appar igen på en Apple TV (3:e generationen eller tidigare).

Hämta musik igen

iPhone och Mac som visar köpt musik som kan hämtas igen, bland annat låtar av Ed Sheeran och Brittany Howard.

Om du har en Apple Music-prenumeration visas inte objekt som du hämtar för att lyssna på offline i köphistoriken i iTunes Store. Du kan aktivera Synka bibliotek för att få åtkomst till musikbiblioteket och musik som du har hämtat från Apple Music på alla dina enheter.

Så här hämtar du musik igen på en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen iTunes Store. Logga in med samma Apple-ID som du ursprungligen använde för att köpa objektet.
  2. Tryck på Mer i menyn längst ned på skärmen i din iPhone eller iPod touch och tryck sedan på Köpt. På en iPad trycker du bara på Köpt.
  3. Tryck på Musik högst upp på skärmen.
    Om du använder Familjedelning och du vill se innehåll som en familjemedlem har köpt, trycker du på familjemedlemmens namn.
  4. Leta reda på den musik som du vill hämta igen och tryck på den.
  5. Tryck på Hämta-knappen  för låten eller albumet. Du hittar musiken i Musik-appen. Ser du inte objektet du köpt?

Så här hämtar du musik igen på en Mac

1. Öppna appen Musik. Logga in med samma Apple-ID som du ursprungligen använde för att köpa objektet.
  2. Välj Konto > Köpt i menyraden överst på datorskärmen.
    Om du använder Familjedelning ser du Familjens inköp istället för Köpt.
  3. Leta reda på musiken som du vill hämta igen.
    Om du använder Familjedelning kan du välja olika familjemedlemmars namn bredvid Köpt för att se deras köp.
  4. Klicka på hämtningsknappen  för albumet eller låten. Du hittar musiken i Musik-appen. Ser du inte objektet du köpt?

Så här hämtar du musik igen i iTunes för Windows

1. Öppna iTunes. Logga in med samma Apple-ID som du ursprungligen använde för att köpa objektet.
  2. Välj Konto > Köpt i menyraden längst upp i iTunes-fönstret.
    Om du använder Familjedelning ser du Familjens inköp istället för Köpt.
  3. Välj Musik från menyn i övre vänstra hörnet av iTunes-fönstret.
  4. Leta reda på musiken som du vill hämta igen.
    Om du använder Familjedelning kan du välja olika familjemedlemmars namn bredvid Köpt för att se deras köp.
  5. Klicka på hämtningsknappen  för albumet eller låten. Ser du inte objektet du köpt?

Lyssna på din musik på andra enheter

Du kan synka musik från din iPhone till din Apple Watch.

På Apple TV, Android-enheter med mera kan du aktivera Synkbibliotek om du vill lyssna på alla låtar från Apple Music eller ditt musikbibliotek.

Hämta filmer och TV-program igen

iPhone och Mac som visar köpta filmer som kan hämtas igen, bland annat Free Solo.

Apple TV-kanaler visas inte bland dina köp. Om du vill hämta avsnitt eller filmer igen från en Apple TV-kanal, söker du efter dem i Apple TV-appen och hämtar dem igen.

När du hyr en film kan du bara hämta den till en enhet i taget

Så här hämtar du filmer och TV-program igen på en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen iTunes Store. Logga in med samma Apple-ID som du ursprungligen använde för att köpa objektet.
  2. Tryck på Mer i menyn längst ned på skärmen på din iPhone eller iPod touch och tryck sedan på Köpt. På en iPad trycker du bara på Köpt.
  3. Tryck på Filmer eller på TV-program högst upp på skärmen.
    Om du använder Familjedelning och du vill se innehåll som en familjemedlem har köpt, trycker du på familjemedlemmens namn.
  4. Hitta filmen eller TV-programmet du vill hämta igen och tryck sedan på den.
  5. Tryck på Hämta-knappen  för titeln. När hämtningen är klar kan du se filmen eller TV-programmet i Apple TV-appen. Ser du inte objektet du köpt?

Så här hämtar du filmer och TV-program igen på en Mac

1. Öppna Apple TV-appen. Logga in med samma Apple-ID som du ursprungligen använde för att köpa objektet.
  2. Välj Konto > Köpt i menyraden längst upp i fönstret.
  3. Hitta filmen eller TV-programmet du vill hämta igen.
    Om du använder Familjedelning kan du välja olika familjemedlemmars namn bredvid Köpt för att se deras köp.
  4. Klicka på hämtningsknappen  för objektet. Ser du inte objektet du köpt?

Så här hämtar du filmer och TV-program igen i iTunes för Windows

1. Öppna iTunes. Logga in med samma Apple-ID som du ursprungligen använde för att köpa objektet.
  2. Välj Konto > Köpt i menyraden längst upp i iTunes-fönstret.
    Om du använder Familjedelning ser du Familjens inköp istället för Köpt.
  3. Klicka på Filmer eller TV-program i övre hörnet i iTunes-fönstret.
    Om du använder Familjedelning kan du välja olika familjemedlemmars namn bredvid Köpt för att se deras köp.
  4. Hitta filmen eller TV-programmet du vill hämta igen. Klicka sedan på hämtningsknappen  för objektet. Ser du inte objektet du köpt?

Hämta filmer och TV-program igen på andra enheter

På andra enheter, till exempel smart-TV, strömmar du filmer och TV-program, så du behöver inte hämta dem igen. Öppna appen Apple TV och hitta biblioteket om du vill strömma tidigare köp.

Hämta böcker eller ljudböcker igen

iPhone och Mac som visar köpta böcker som kan hämtas igen, bland annat Mod att leda.

Det finns två saker du kan göra om ett meddelande visas som säger att en ljudbok inte längre kan köpas på Apple Books:

• Om du tidigare har köpt objektet följer du stegen nedan för att hämta objektet igen utan att betala en andra gång.
  • Om du inte har köpt objektet söker du efter en uppdaterad version av samma ljudbok i Book Store.

Så här hämtar du böcker och ljudböcker igen på en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen Apple Books och tryck sedan på Läser nu längst ned på skärmen.
  2. Tryck på inloggningsknappen  eller din bild i övre högra hörnet av skärmen. Logga in med samma Apple-ID som du ursprungligen använde för att köpa objektet.
  3. Tryck på Böcker eller Ljudböcker under Mina köp.
    Om du använder Familjedelning kan du trycka på olika familjemedlemmars namn för att se deras köp.
  4. Tryck på Inte på denna [enhet] och sedan på Alla böcker eller Alla ljudböcker.
  5. Leta reda på boken eller ljudboken du vill hämta och tryck sedan på hämtningsknappen Ser du inte objektet du köpt?

Så här hämtar du böcker och ljudböcker igen på en Mac

1. Öppna Apple Books. Logga in med samma Apple-ID som du ursprungligen använde för att köpa objektet.
  2. Klicka på Book Store.
  3. Under Snabblänkar klickar du på Köpt.
    Om du använder Familjedelning kan du välja olika familjemedlemmars namn bredvid Köpt för att se deras köp.
  4. Klicka på Objekt som inte finns i mitt bibliotek om du vill se köpt innehåll som inte finns på datorn.
  5. Leta reda på den bok du vill hämta och klicka sedan på knappen Hämta  i hörnet. Ser du inte objektet du köpt?

Hämta ljudböcker till andra enheter

Du kan lägga till ljudböcker från din iPhone till din Apple Watch.

På en pc: använd iTunes för Windows för att hämta ljudböcker igen. Följ samma steg som du använde för att hämta musik igen, men välj Ljudböcker i övre hörnet av rutan Köp.

Mer om att hämta igen

Om objektet du vill hämta igen inte visas

Om problem uppstår när du hämtar igen

Så här hämtar du andra objekt igen

Läs mer

• Om du använder familjedelning läser du om hur du delar köp med familjemedlemmar och hämtar delade köp.
  • Om du ser ett meddelande som säger ”Den här enheten är kopplad till ett annat Apple-ID. Du kan inte koppla den här enheten till ett annat Apple-ID under [antal] dagar” kan du behöva vänta för att hämta om dina köp. Läs mer om kopplade enheter.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.