Om Komplettera mitt album, Komplettera min säsong och Komplettera mitt paket

Om du redan köpt en del av albumet, säsongen eller app-paketet kan du köpa resten av låtarna, avsnitten eller apparna utan att betala fullt pris.

Vissa innehållsleverantörer erbjuder ett musikalbum, en säsong av en TV-serie eller en viss serie av appar som ett paket till ett rabatterat pris. Om du köper en enstaka låt, avsnitt eller app och senare bestämmer dig för att köpa hela setet kanske du kan få album-, säsongs- eller paketrabatt så länge det fortfarande är berättigande och tillgängligt i iTunes Store.

Om du vill köpa en säsong av en TV-serie som fortfarande sänds kontrollerar du om serien har ett tillgängligt säsongspass eller flerpass

Filmpaket är inte berättigade för ett rabatterat pris när du redan äger en av de filmer som ingår. Tillgängligheten för specifika Komplettera mitt album, Komplettera min säsong och Komplettera mitt paket kan ändras utan föregående meddelande.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Beroende på vad du vill komplettera går du till iTunes Store-appen eller App Store-appen.
  2. Hitta albumet, säsongen eller paketet du vill komplettera. På artikelns Köp-knapp visas ett justerat pris baserat på vad du redan har lagt ut.
  3. Klicka på Köp.

På Mac eller PC

1. Öppna iTunes.
  2. Gå till iTunes Store.
  3. Beroende på vad du vill komplettera väljer du Musik, TV-program eller Appar längst upp till vänster.
  4. Klicka på Komplettera mitt albumKomplettera min säsong eller Komplettera mitt paket under Snabblänkar på höger sida. Alla berättigade album, TV-säsonger eller app-paket visas.
  5. Välj artikeln du vill komplettera. På artikelns Köp-knapp visas ett justerat pris baserat på vad du redan har lagt ut.
  6. Klicka på Köp.

Mer information om Komplettera mitt album

Artiklar som gäller för att komplettera ditt album inkluderar:

• En låt från en EP.
  • Bonusmaterial, till exempel en musikvideo, från ett kvalificerat album.
  • En låt från ett soundtrack, om alla låtar från soundtrack kan köpas separat.
  • En låt som du raderade av misstag. Du kan använda Komplettera mitt album för att hämta resten av albumet, men originallåten du köpte hämtas inte. Läs om hur du på nytt hämtar musik du redan köpt.

Artiklar som inte gäller för att komplettera ditt album omfattar:

• En låt från ett album med samlade verk (till exempel Beethoven: The Complete Symphonies).
  • En låt som är en del av kampanjerna Veckans singel eller Nya upptäckter.
  • En låt som någon givit som gåva till dig.

Du kanske inte ser ett album i Komplettera mitt album eftersom det justerade priset för resten av låtarna inte är berättigat – en rest som är mindre än priset för en enda låt.

Mer information om Komplettera min säsong

Artiklar som gäller för att komplettera din säsong inkluderar:

• Bonusmaterial, till exempel Endast säsong.
  • Ett avsnitt från en tv-samling, till exempel Det bästa från 2014.
  • Ett tv-avsnitt som du raderade av misstag. Du kan använda Komplettera min säsong för att hämta resten av säsongen, men originalavsnittet du köpte hämtas inte.
  • Ett SD-avsnitt (standard definition) för ett berättigat tv-program. Du kan använda Komplettera min säsong för att hämta resten av säsongen i SD eller i HD (high definition).
  • En blandning av SD- och HD-avsnitt för ett berättigat tv-program. Du kan använda Komplettera min säsong för att hämta resten av säsongen i SD eller i HD.
  • Ett HD-avsnitt för ett berättigat tv-program. Du kan använda Komplettera min säsong för att hämta resten av säsongen i HD.

Artiklar som inte gäller för att komplettera din säsong inkluderar:

• Ett tv-avsnitt från en säsong som inte längre är tillgänglig i iTunes.
  • Ett tv-avsnitt som någon givit som gåva till dig.

Du kanske inte ser en tv-säsong i Komplettera min säsong eftersom det justerade priset för resten av säsongen inte är berättigat – en rest som är priset för ett enda avsnitt.

Läs om olika sätt att köpa TV-program i iTunes Store.

Mer information om Komplettera mitt paket

• När du köper appar som en del av ett paket listas alla appar individuellt i din köphistorik.
  • En gratisapp från ett paket gäller inte för Komplettera mitt paket.
  • Appar som någon givit dig som gåva kan inte användas för att komplettera ditt paket.