Om Komplettera mitt album, Komplettera min säsong och Komplettera mitt paket

Om du redan har köpt en del av albumet, säsongen eller app-paketet kan du köpa resten av låtarna, avsnitten eller apparna utan att betala fullt pris.

Vissa innehållsleverantörer erbjuder ett musikalbum, en säsong av en tv-serie eller en viss serie av appar som ett paket till ett rabatterat pris. Om du köper en enstaka låt, ett avsnitt eller en app och senare bestämmer dig för att köpa hela setet kanske du kan få album-, säsongs- eller paketrabatt så länge det fortfarande är berättigande och tillgängligt i iTunes Store eller App Store.

Om du vill köpa en säsong av en tv-serie som fortfarande sänds kan du kontrollera om serien har ett tillgängligt säsongspass eller flerpass

Filmpaket är inte berättigade till ett rabatterat pris när du redan äger en av de filmer som ingår. Tillgängligheten för specifika Komplettera mitt album, Komplettera min säsong och Komplettera mitt paket kan ändras utan föregående meddelande.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna iTunes Store-appen eller App Store-appen beroende på vad du vill komplettera.
  2. Leta upp albumet, säsongen eller paketet du vill komplettera. På artikelns Köp-knapp visas ett justerat pris baserat på vad du redan har betalat.
  3. Klicka på Köp.

På Mac eller pc

1. Öppna iTunes.
  2. Gå till iTunes Store.
  3. Välj Musik eller TV-program längst upp till vänster, beroende på vad du vill komplettera.
  4. Klicka på Komplettera albumet eller Komplettera säsongen under Snabblänkar på höger sida av fönstret. Eventuella berättigade album eller tv-säsonger visas.
  5. Välj den artikel du vill komplettera. På artikelns Köp-knapp visas ett justerat pris baserat på vad du redan har betalat.
  6. Klicka på Köp.

Mer information om Komplettera mitt album

Artiklar där du kan komplettera ditt album:

• En låt från en EP.
  • Bonusmaterial, till exempel en musikvideo, från ett kvalificerat album.
  • En låt från ett soundtrack, om alla låtar från soundtrack kan köpas separat.
  • En låt som du raderade av misstag. Du kan hämta resten av albumet med Komplettera mitt album, men originallåten du köpte hämtas inte. Läs om hur du på nytt kan hämta musik som du redan har köpt.

Artiklar där du inte kan komplettera ditt album:

• En låt från ett album med samlade verk (till exempel Beethoven: The Complete Symphonies).
  • En låt som någon givit som gåva till dig.

Du kanske inte ser ett album i Komplettera mitt album eftersom det justerade priset för resten av låtarna inte är berättigat – en rest som är mindre än priset för en enda låt.

Mer information om Komplettera min säsong

Artiklar där du kan komplettera din säsong:

• Bonusmaterial, till exempel Endast säsong.
  • Ett avsnitt från en tv-samling, till exempel Det bästa från 2014.
  • Ett tv-avsnitt som du raderade av misstag. Du kan hämta resten av säsongen med Komplettera min säsong, men originalavsnittet du köpte hämtas inte.
  • Ett SD-avsnitt (standard definition) för ett berättigat tv-program. Du kan hämta resten av säsongen i SD eller i HD (high definition) med Komplettera min säsong.
  • En blandning av SD- och HD-avsnitt för ett berättigat tv-program. Du kan hämta resten av säsongen i SD eller i HD med Komplettera min säsong.
  • Ett HD-avsnitt för ett berättigat tv-program. Du kan hämta resten av säsongen i HD med Komplettera min säsong.

Artiklar där du inte kan komplettera din säsong:

• Ett tv-avsnitt från en säsong som inte längre är tillgänglig i iTunes.
  • Ett tv-avsnitt som någon givit som gåva till dig.

Du kanske inte ser en tv-säsong i Komplettera min säsong eftersom det justerade priset för resten av säsongen inte är berättigat – en rest som är priset för ett enda avsnitt.

Läs om olika sätt att köpa tv-program i iTunes Store.

Mer information om Komplettera mitt paket

• När du köper appar som en del av ett paket listas alla appar individuellt i din köphistorik.
  • En gratisapp från ett paket gäller inte för Komplettera mitt paket.
  • Appar som någon givit dig som gåva kan inte användas för att komplettera ditt paket.