Visa laddningsprocenten på din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan visa batteriprocenten i statusfältet på din iPhone, iPad eller iPod touch eller se den i Kontrollcenter.

På iPhone X och senare kan du se batteriprocenten i Kontrollcenter. Du behöver bara svepa ned från det övre högra hörnet på bildskärmen.

Du kan se batteriets laddningsprocent i statusfältet på en iPhone SE (2:a generationen), iPad, iPod touch (7:e generationen) eller iPhone 8 eller tidigare. Gå till Inställningar > Batteri och aktivera Batteriprocent. När du använder Strömsparläget på iPhone SE (2:generationen) eller iPhone 8 eller tidigare visas batteriets laddningsprocent alltid i statusfältet.

Läs vad du ska göra om du inte kan ladda batteriet i din iPhone, iPad, eller iPod touch.