Visa laddningsprocenten på din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan visa batteriprocenten i statusfältet på din iPhone, iPad eller iPod touch eller se den i Kontrollcenter.

På iPhone X och senare kan du se batteriprocenten i Kontrollcenter. Du behöver bara svepa ner från det övre högra hörnet på bildskärmen.

På iPad, iPod touch (7:e generationen) och iPhone 8 och tidigare kan du se batteriprocenten i statusfältet. Gå till Inställningar > Batteri och aktivera Batteriprocent. När du använder Strömsparläget på iPhone 8 eller tidigare kommer batteriprocenten alltid visas i statusfältet.

Läs om hur du laddar batteriet på din iPhone, iPad eller iPod touch.