Om Mac OS X 10.4.10-uppdateringen (combo)

Mac OS X 10.4.10-uppdateringen (combo) uppdaterar en valfri version av Mac OS X 10.4.x till version 10.4.10 på Intel-baserade och PowerPC-baserade Mac-datorer. (Om du uppdaterar till Mac OS X 10.4.10 från en tidigare version av Mac OS X 10.4.9 bör du läsa denna artikel.)

Viktigt: Läs detta innan du installerar

• Om du använder iSync bör du utföra fullständiga synkroniseringar med dina enheter innan du installerar denna uppdatering. Ytterligare information och åtgärder före installationen hittar du i denna artikel.

• Du kan råka ut för oväntade resultat om du har installerat modifieringar av systemprogramvaran från tredje part eller om du har modifierat operativsystemet på annat sätt. (Detta gäller inte installation av vanliga tillämpningsprogram.)

• Installationsprocessen bör inte avbrytas. Om ett strömavbrott eller något annat avbrott inträffar under installationen bör du använda det fristående installationsprogrammet (se nedan) från hämtningssidan Apple Downloads för att utföra uppdateringen.

• Om det uppstår problem under installationen, t.ex. Programuppdatering avslutas oväntat, bör du läsa denna artikel.

Installation

Uppdatera din Mac till Mac OS X 10.4.10 via Programuppdatering eller det fristående installationsprogrammet. Du behöver endast använda en av dessa metoder för att uppdatera din dator.

Programuppdatering

Programuppdatering kan öppnas via Apple-menyn och söker automatiskt efter senaste Apple-programvara med hjälp av Internet. (Det kan hända att Programuppdatering länkade dig till denna artikel så att du kan läsa mer om uppdateringen.) Om din dator inte är uppdaterad visas programuppdateringar för din dator som du kan installera härifrån. Observera att storleken på en viss uppdatering kan variera mellan olika datorer när den installeras via Programuppdatering. Kom också ihåg att vissa uppdateringar måste installeras före andra och att du därför bör köra Programuppdatering flera gånger för att se till att du har alla tillgängliga uppdateringar.

Fristående installationsprogram

Hämta installationsprogrammet för uppdateringen och kör det manuellt. Detta alternativ är praktiskt när du behöver uppdatera flera datorer och inte vill hämta uppdateringen fler än en gång. Det finns två versioner av den fristående uppdateringen på sidan Apple Downloads: delta och combo.

• Combo-uppdateringen för PowerPC- och Intel-baserade Mac-datorer (beskrivs i denna artikel som du läser nu) uppdaterar Mac OS X 10.4, 10.4.1, 10.4.2, 10.4.3, 10.4.4, 10.4.5, 10.4.6, 10.4.7, 10.4.8 eller 10.4.9 till 10.4.10.

• Delta-uppdateringen (beskrivs i denna artikel) uppdaterar 10.4.9 till 10.4.10.

Vad ingår?

En förteckning finns tillgänglig i Om Mac OS X 10.4.10-uppdateringen (delta).

Denna uppdatering omfattar också förbättringar som ingick i tidigare Mac OS X 10.4.x-uppdateringar: 10.4.9-uppdatering (delta), 10.4.8-uppdatering (delta), 10.4.7-uppdatering (delta), 10.4.6-uppdatering (delta), 10.4.5-uppdatering (delta), 10.4.4-uppdatering (delta), 10.4.3-uppdatering (delta), 10.4.2-uppdatering (delta), 10.4.1-uppdatering .