Lägga till webbsidor i en läslista

Genom att använda läslistor kan du spara webbsidor till senare. Det innebär att när du har gjort en lista kan du läsa den när du vill, även om du inte är ansluten till internet.

läslista

Lägga till en webbsida

1. Öppna en webbsida i Safari på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Tryck på symbolen dela och sedan på Lägg till i läslistan.
  3. Safari sparar länken och webbsidan.

Du kan läsa webbsidan senare, även när du är offline. Gå till Inställningar > Safari och rulla ned till Läslista och kontrollera att Spara för nedkopplat är på.

Visa din läslista

1. Tryck på bokmärken och sedan på läslistor.
  2. Tryck på webbsidan som du vill läsa.

När du är klar sveper du till vänster för att radera den från din läslista. Eller svep åt höger för att markera sidan om Oläst.