Lägga till webbsidor i en läslista

Genom att använda läslistor kan du spara webbsidor till senare. Det innebär att när du har gjort en lista kan du läsa den när du vill, även om du inte är ansluten till internet.

Lägga till en webbsida

1. Öppna en webbsida i Safari på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Tryck på  och sedan på Lägg till i läslistan.
  3. Safari sparar länken och webbsidan.

Du kan läsa webbsidan senare, även när du är offline. Spara artiklar offline genom att gå till Inställningar > Safari > Läslista och trycka på Spara för nedkopplat. Om du nyligen uppdaterade till iOS 11 kan det visas en uppmaning om att spara automatiskt.

Visa din läslista

1. Tryck på  och sedan på .
  2. Tryck på webbsidan som du vill läsa.

När du är klar sveper du till höger för att markera webbsidan som läst eller till vänster för att radera den från din läslista.