OS X Server (Mavericks): Programuppdateringsserver kanske inte tillhandahåller programuppdateringar för OS X Mavericks efter uppgradering

Efter att en Programuppdateringsserver har uppgraderats från OS X Server (Mountain Lion) till OS X Server (Mavericks), kanske det inte går att tillhandahålla programuppdateringar för OS X Mavericks-klienter.

Resolution

Uppdatera till OS X Server (Mavericks) 3.0.2 eller senare.

Mer

Om du har uppgraderat från OS X Server (Mountain Lion) och redan har öppnat OS X Server (Mavericks) 3.0 eller 3.0.1:

1. Öppna programmet Server.
  2. Stoppa tjänsten Programuppdatering.
  3. Avsluta programmet Server.
  4. Utför följande kommandon i Terminal, som flyttar de befintliga konfigurationsfilerna åt sidan:

cd /Library/Server/Software\ Update/Config/
    sudo mv swupd.conf swupd.conf.orig
    sudo mv swupd.plist swupd.plist.orig

5. Starta om servern.
  6. Öppna programmet Server och välj tjänsten Programuppdatering.
  7. Ändra inställningarna efter önskemål under flikarna Inställningar och Uppdateringar.
  8. Starta tjänsten Programuppdatering.