AppleCare Protection Plan: Så här hittar du ditt registreringsnummer för AppleCare

Läs hur du hittar ditt registreringsnummer för AppleCare Protection Plan.

Obs! För andra typer av AppleCare-avtal går du till Så här hittar du ditt registreringsnummer för AppleCare.

Vill du registrera din nyligen inköpta AppleCare Protection Plan för iPad, iPhone, iPod, Mac, Apple-TV eller Apple-skärm behöver du ditt AppleCare registreringsnummer.

Du hittar numret inuti förpackningen till AppleCare Protection Plan på ett kort eller en folder som heter "Komma igång" eller "Instruktioner för webbregistrering". Längst ner finns ditt registreringsnummer.

AppleCare Protection Plan instruktioner för webbregistrering

Obs! Om du inte har kvar förpackningen eller inte kan hitta kortet eller foldern kan du kontakta AppleCare avtalssupport med ditt inköpskvitto (eller inköpsorder) och serienumret för produkten som täcks av avtalet.

När du hittat ditt registreringsnummer kan du aktivera ditt avtal online på AppleCare avtalssupport.

Apple registreringsnummer och serienummer för Apple-maskinvaruprodukter kan ibland innefatta siffran 0 (noll), men inte bokstaven O.