Så här avinstallerar du QuickTime på en Windows-dator

Läs om hur du avinstallerar QuickTime på en Windows-kompatibel dator. Om du har en Mac finns det särskilda instruktioner som riktar sig bara till dig.

1. Öppna Kontrollpanelen.

2. Öppna "Lägg till eller ta bort program".
  3. Leta reda på och markera Quick Time i listan.
  4. Klicka på knappen Ändra/ta bort.
    En dialogruta visas med frågan:
    Vill du avinstallera QuickTime för Windows?
  5. Klicka på OK. Installationsprogrammet börjar avinstallera QuickTime.
  6. Ett meddelande visas när avinstallationen är klar.

Viktigt! iTunes kräver att QuickTime är installerat för att det ska fungera. Hämta och installera den senaste versionen av QuickTime eller iTunes (som innehåller QuickTime) om du vill fortsätta använda iTunes.