Magic Keyboard till iPad Pro 11 tum (M4) - Teknisk information

Introduktionsår: 2024

färg

• vit

• svart

Översikt

Magic Keyboard till iPad Pro ger dig en skön skrivkänsla i en ny slimmad, bärbar design med handledsstöd i aluminium och en styrplatta. Tangentbordet har en rad med 14 funktionstangenter för snabbåtkomst till skärmens ljusstyrka, volymreglage och andra funktioner samt en usb-c-port för genomströmsladdning. Den svävande designen gör det möjligt att justera lutningen steglöst.

En ny större styrplatta med haptisk feedback är perfekt för precisionsuppgifter som att redigera ett kalkylblad och markera text eller bara navigera på din iPad med intuitiva och bekanta Multi-Touch-gester. Och en tålig utsida skyddar fram- och baksidan, perfekt när du vill ta med dig iPad Pro överallt.

Viktiga egenskaper

• En tunn och bärbar svävande design ger dig möjlighet att steglöst justera lutningen för en perfekt visningsvinkel.

• Större inbyggd styrplatta i glas med haptisk feedback.

• Rad med 14 funktions­tangenter för snabbåtkomst till reglage för till exempel volym och ljusstyrka.

• Bakbelysta tangenter och en saxmekanism med 1 mm slaghöjd som gör tangentbordet smidigt, bekvämt och tyst.

• Utformad för Multi-Touch-gester och markören i iPadOS.

• Det tåliga gångjärnet i maskinbearbetat aluminium har en usb-c-port.

• Vik ihop det till ett fodral för att skydda fram- och baksidan på iPad Pro när du är på resande fot.

Systemkrav

• iPad Pro 11 tum (M4) med iPadOS 17.4 eller senare.

Kompatibilitet

• iPad-modeller

• iPad Pro 11 tum (M4)