Köp filmer och tv-program från Apple TV-appen

Köp filmer och tv-program och titta överallt med Apple TV-appen.

Köpa en film eller ett tv-program på iPhone

1. Öppna Apple TV-appen.

2. På fliken Sök söker du efter en film eller ett program som du vill köpa. Tryck sedan på filmen eller programmet.

1. Köpa en film: Tryck på knappen Köp. Om ingen köpknapp visas rullar du nedåt till Så här tittar du, och trycker sedan på Köp.

2. Köpa en säsong av ett tv-program eller ett säsongspass: Rulla ned till Så här tittar du, tryck på Köp säsonger och tryck sedan på priset bredvid en säsong eller ett säsongspass.*

3. Logga in med ditt Apple-ID för att slutföra köpet.

På fliken Bibliotek kan du se alla filmer och tv-program som du har köpt.

Om du inte ser knappen Köp under Så här tittar du är innehållet inte tillgängligt för köp.

Köpa en film eller ett tv-program på iPad

1. Öppna Apple TV-appen.

2. Tryck på Sök i sidofältet.

3. Sök efter en film eller ett program som du vill köpa. Tryck sedan på filmen eller programmet.

1. Köpa en film: Tryck på knappen Köp. Om ingen köpknapp visas rullar du nedåt till Så här tittar du, och trycker sedan på Köp.

2. Köpa en säsong av ett tv-program eller ett säsongspass: Rulla ned till Så här tittar du, tryck på Köp säsonger och tryck sedan på priset bredvid en säsong eller ett säsongspass.*

4. Logga in med ditt Apple-ID för att slutföra köpet.

Gå till Bibliotek i sidofältet för att se alla filmer och tv-program som du har köpt.

Om du inte ser knappen Köp under Så här tittar du är innehållet inte tillgängligt för köp.

Köpa en film eller ett tv-program på Mac

1. Öppna Apple TV-appen.

2. Sök efter en film eller ett program som du vill köpa och klicka sedan på filmen eller programmet.

1. Köpa en film: Klicka på knappen Köp. Om ingen köpknapp visas rullar du nedåt till Så här tittar du, och klickar sedan på Köp.

2. Köpa en säsong av ett tv-program eller ett säsongspass: Rulla ned till Så här tittar du, klicka på Köp säsonger och klicka sedan på priset bredvid en säsong eller ett säsongspass.*

3. Logga in med ditt Apple-ID för att slutföra köpet.

Gå till Bibliotek i sidofältet och klicka på Filmer eller Tv-program för att se alla filmer och tv-program som du har köpt.

Om du inte ser knappen Köp under Så här tittar du är innehållet inte tillgängligt för köp.

Köpa en film eller ett tv-program på din Apple TV, Windows-dator, smart-tv eller strömningsenhet

1. Öppna Apple TV-appen.

2. Sök efter en film eller ett tv-program du vill köpa.

1. Köpa en film: Välj knappen Köp. Om ingen köpknapp visas rullar du nedåt till Så här tittar du, och väljer sedan Köp.

2. Köpa en säsong av ett tv-program eller ett säsongspass: Rulla ned till Så här tittar du, välj Köp säsonger och välj sedan ett pris bredvid en säsong eller ett säsongspass.*

3. Logga in med ditt Apple-ID för att slutföra köpet.

Om du vill se alla filmer och tv-program du har köpt på din Apple TV, smart-tv eller strömningsenhet går du till fliken Bibliotek. Om du vill se alla dina köp på en Windows-dator går du till Bibliotek i sidofältet och klickar på Filmer eller Tv-program.

Om du inte ser knappen Köp under Så här tittar du är innehållet inte tillgängligt för köp.

* Du kan köpa hela säsonger av ett tv-program eller ett säsongspass för att få nya avsnitt när de blir tillgängliga. Ett säsongspass för ett tv-program upphör när leverantören har laddat upp alla avsnitt i säsongen. Om du köper ett eller flera avsnitt av ett program och sedan köper hela säsongen, minskar priset för säsongen med det belopp du redan har betalat.

Tillgänglighet i butik och funktioner kan variera beroende på land eller region. Läs om vad du kan köpa i ditt land eller region.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.