Om du inte ser en bok i biblioteket i Böcker synkroniseras inte dina böcker och PDF-filer mellan dina enheter

Läs om vad du kan göra om du inte ser en bok i ditt bibliotek eller om dina köp, filer, samlingar eller redigeringar inte synkroniseras.

Gör så här först

1. Se till att din iPhone, iPad och Mac har den senaste versionen av programvaran.

2. Logga in på alla dina enheter med samma Apple‑ID.

3. Se till att du har tillräckligt med lagringsutrymme i iCloud. Om du inte har tillräckligt med lagringsutrymme kan du behöva uppgradera ditt iCloud+-abonnemang för att komma innehållet i Böcker på alla dina enheter.

4. Om du fortfarande har problem väljer du ett problem nedan och utför stegen.

Om du inte ser en bok i ditt bibliotek

Om dina köp i Böcker-butiken inte synkroniseras mellan olika enheter

Om dina importerade böcker, PDF-filer eller andra filer inte synkroniseras mellan olika enheter

Om dina redigeringar, anteckningar eller markeringar inte synkroniseras mellan olika enheter

Om dina samlingar inte synkroniseras mellan olika enheter

Om du inte ser en bok i ditt bibliotek

På din iPhone eller iPad

1. Aktivera iCloud Drive: Gå till Inställningar, tryck på ditt namn, tryck på iCloud och sedan på iCloud Drive och aktivera Synkronisera denna [enhet].

2. Se till att iCloud Drive är aktiverat för Böcker. Gå till Inställningar > Böcker och aktivera iCloud Drive.

På en Mac

1. Aktivera iCloud Drive: Välj Apple-menynApple-menyn > Systeminställningar och klicka på ditt namn i sidofältet. Klicka på iCloud till höger och sedan på iCloud Drive. Aktivera Synkronisera denna Mac.

2. Se till att iCloud Drive är aktiverat för Böcker: Välj Apple-menynApple-menyn > Systeminställningar och klicka på ditt namn i sidofältet. Klicka på iCloud till höger och sedan på iCloud Drive. Klicka på Visa fler appar, rulla nedåt och kontrollera att Böcker är aktiverat.

Om du har raderat en bok kan du behöva ladda ner den igen till den enhet där du inte ser boken. Läs om hur du laddar ner böcker du har tagit bort.

Om du har dolt en bok på en av dina enheter kan du behöva visa den igen innan du ser den. Läs om hur du visar du en bok i appen Böcker.

Om dina köp i Böcker-butiken inte synkroniseras mellan olika enheter

Om du har köpt en bok eller ljudbok från Böcker-butiken och den inte visas på dina andra enheter gör du så här:

1. På din iPhone eller iPad går du till Inställningar och trycker sedan på ditt namn. Välj Apple-menynApple-menyn > Systeminställningar på din Mac.

2. Tryck eller klicka på iCloud och kontrollera att Böcker är aktiverat under Appar som använder iCloud. Du kan behöva trycka eller klicka på Visa alla och rulla nedåt tills du hittar Böcker.

3. Aktivera iCloud Drive:

• Gå till Inställningar på din iPhone eller iPad, tryck på ditt namn, tryck på iCloud och aktivera Synkronisera denna [enhet].

• Välj Apple-menynApple-menyn > Systeminställningar och klicka på ditt namn. Klicka på iCloud till höger, klicka på iCloud Drive och kontrollera att Synkronisera denna Mac är aktiverat.

Om dina importerade böcker, PDF-filer eller andra filer inte synkroniseras mellan olika enheter

Om du har importerat eller sparat en PDF-fil eller annan typ av digital publikation på en enhet, men den inte visas på alla dina enheter, gör du så här:

1. På din iPhone eller iPad går du till Inställningar och trycker sedan på ditt namn. Välj Apple-menynApple-menyn > Systeminställningar på din Mac.

2. Tryck eller klicka på iCloud och kontrollera att Böcker är aktiverat under Appar som använder iCloud. Du kan behöva trycka eller klicka på Visa alla och rulla nedåt tills du hittar Böcker.

3. Aktivera iCloud Drive:

• Gå till Inställningar på din iPhone eller iPad, tryck på ditt namn, tryck på iCloud och aktivera Synkronisera denna [enhet].

• Välj Apple-menynApple-menyn > Systeminställningar och klicka på ditt namn. Klicka på iCloud > iCloud Drive och kontrollera att Synkronisera denna Mac är aktiverat.

Om dina redigeringar, anteckningar eller markeringar inte synkroniseras

Om du har redigerat, lagt till anteckningar eller markeringar i en bok eller PDF-fil men de inte visas på alla dina enheter gör du så här:

1. På din iPhone eller iPad går du till Inställningar och trycker sedan på ditt namn. Välj Apple-menynApple-menyn > Systeminställningar på din Mac.

2. Tryck eller klicka på iCloud och kontrollera att Böcker är aktiverat under Appar som använder iCloud. Du kan behöva trycka eller klicka på Visa alla och rulla nedåt tills du hittar Böcker.

Om dina samlingar inte synkroniseras mellan olika enheter

Om du har skapat en samling på en av dina enheter men den inte visas på alla dina enheter gör du så här:

1. På din iPhone eller iPad går du till Inställningar och trycker sedan på ditt namn. Välj Apple-menynApple-menyn > Systeminställningar på din Mac.

2. Tryck eller klicka på iCloud och kontrollera att Böcker är aktiverat under Appar som använder iCloud. Du kan behöva trycka eller klicka på Visa alla och rulla nedåt tills du hittar Böcker.