Om du hör ett knastrande eller statiskt ljud i dina AirPods Pro (1:a generationen)

Gör så här.

1. Kontrollera att du har den senaste versionen av mjukvaran på din anslutna iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

2. Kontrollera att din anslutna enhet är i närheten och att det inte finns något som kan störa eller blockera den trådlösa kontakten mellan dig och enheten.

3. Prova att lyssna med en annan app för att kontrollera om det är appen som orsakar problemet.

Läs Serviceprogram för ljudproblem med AirPods Proom du fortfarande upplever problem med ljudkvaliteten eller om problemen blir värre i högljudda omgivningar, när du tränar eller när du pratar i telefon.