Lös in digitala kopior av DVD- eller Blu-ray-filmer i appen Apple TV

En del DVD-, Blu-ray-, och 4K-filmer kan, förutom den fysiska skivan, inkludera en digital kopia av filmen.

Lösa in digitala kopior med en inlösningskod

Ange din kod i Apple TV-appen eller Apple Music-appen.

Ange en kod

Lösa in på din iPhone eller iPad

1. Öppna Apple TV-appen.

2. I det övre högra hörnet trycker du på profilikonenIngen bildtext för denna bild eller ditt foto.

3. Tryck på Lös in presentkort eller kod.

Ingen bildtext för denna bild
  4. Tryck på Ange koden manuellt och ange sedan den tolvsiffriga koden som är skriven på fodralet till skivan.

5. Tryck på Lös in.

Läs om vad du ska göra om du inte kan lösa in din innehållskod.

Lösa in på din Mac

1. Öppna Apple TV-appen.

2. Gå till menyraden och klicka på Konto Lös in.

Ingen bildtext för denna bild
  3. Logga in med ditt Apple‑ID.

4. Ange den tolvsiffriga koden som är skriven på fodralet till din skiva. Du kanske även kan använda kameran på din Mac för att lösa in din kod.

5. Du kan hämta den digitala kopian av din film nu eller hämta den senare.

Läs om vad du ska göra om du inte kan lösa in din innehållskod.

Lös in på en Windows-dator

1. Öppna Apple TV-appen.

2. Klicka på ditt namn i sidofältet och sedan på Lös in. Du kan behöva logga in med ditt Apple-ID.

3. Ange den tolvsiffriga koden som är skriven på fodralet till din skiva.

4. Du kan hämta den digitala kopian av din film nu eller hämta den senare.

Läs om vad du ska göra om du inte kan lösa in din innehållskod.

Om du inte kan lösa in innehållskoden

• Leta efter ett utgångsdatum på förpackningen.

• Se till att du anger rätt tecken. Vissa bokstäver och siffror ser likadana ut.

• Se till att artikelns förpackning säger att Digital Copy-koden fungerar i ditt land eller din region. Till exempel måste du ha ett amerikanskt Apple-ID om du vill använda en kod från en amerikansk dvd eller ett australiskt Apple-ID om du vill använda en kod från en australisk dvd-skiva.

• Kontakta leverantören för att få hjälp om din dvd-, Blu-Ray-skiva eller 4K-titel med Digital Copy är skadad, repad eller saknar inlösningskod eller om Digital Copy-skivan saknas.

• Om du fortfarande inte kan lösa in koden eller hämta din digitala kopia kontaktar du Apple-supporten.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.