Om du får en notis om att din mjukvaruversion inte längre stöder Apple-tjänster

Vissa äldre mjukvaruversioner stöder inte längre Apple-tjänster som App Store, Siri och Kartor. Uppdatera din mjukvara till den senaste tillgängliga versionen för att fortsätta använda dessa tjänster.

Uppdatera din iPhone eller iPad

Uppdatera din iPhone eller iPad trådlöst till den senaste tillgängliga versionen av iOS eller iPadOS

Om en uppdatering inte visas på din enhet eller om du inte kan uppdatera trådlöst ansluter du telefonen till datorn för att uppdatera manuellt:

Uppdatera Mac-datorn

1. Öppna App Store-appen.

2. Klicka på fliken Uppdateringar högst upp i App Store-fönstret.

3. Om App Store visar några avinstallerade uppdateringar klickar du på knappen Uppdatera för att installera varje uppdatering.

Om ett fel förhindrar installation av uppdateringar:

1. Slå på din Mac och tryck omedelbart på och håll ned Alternativ-Kommando (⌘)-R tills en snurrande jordglob visas.

2. Installera om macOS från macOS Återställning.

Om du använder en iMac Pro och inte kan använda App Store eller macOS Återställning för att uppdatera din Mac, försöker du att uppdatera igen efter att ha använt Apple Configurator för att återuppliva din Mac. Du behöver en annan Mac och en usb-kabel för att ansluta dem till varandra för att göra det. Om du inte har det eller behöver hjälp med anvisningarna för att återuppliva din Mac kontaktar du Apple-supporten.

Uppdatera din Apple TV

Uppdatera din Apple TV till den senaste tillgängliga versionen av tvOS

Uppdatera din Apple Watch

Uppdatera din Apple Watch till den senaste tillgängliga versionen av watchOS

Om du fortfarande inte kan ansluta till Apple-tjänster

Om du uppdaterade enhetens mjukvara och fortfarande inte kan ansluta till Apple-tjänster kontaktar du Apple-supporten.