Enheter som du kan använda med Apple Fitness+

Med en prenumeration på Apple Fitness+ kan du starta tränings- och meditationspass på alla enheter som stöds.

Enheter som stöds

Du behöver en prenumeration för att använda Apple Fitness+ på alla enheter som stöds. Läs om hur du prenumererar på Apple Fitness+. Kontrollera att du är inloggad med rätt Apple-ID och att Bluetooth är aktiverat innan du startar ett träningspass.

iPhone

Kontrollera att du har installerat iOS 16.1 om du vill använda Fitness+ med iPhone 8 eller senare. Läs om hur du uppdaterar din iPhone.

Kontrollera att du har installerat iOS 14.3 om du vill använda Fitness+ med iPhone 6s eller senare. Din iPhone måste också vara parkopplad med Apple Watch Series 3 eller senare med watchOS 7.2 eller senare installerat. Läs om hur du uppdaterar din Apple Watch.

• iPhone 6s

• iPhone 7

• iPhone 8

• iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max

• iPhone SE

• iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max

• iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max

• iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max

• iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max

iPad

Apple Fitness+ finns i App Store för följande iPad-modeller som har uppdaterats till den senaste versionen av iPadOS:

• iPad Pro

• iPad (5:e generationen eller senare)

• iPad mini 4 eller senare

• iPad Air (3:e generationen eller senare)

• iPad Air 2

Apple TV

Apple Fitness+ finns till följande Apple TV-modeller som har uppdaterats till den senaste versionen av tvOS:

• Apple TV 4K

• Apple TV HD

AirPlay

Du kan streama träningspass från Apple Fitness+ med AirPlay på följande AirPlay-kompatibla enheter och tv-apparater:

• AirPlay-kompatibla smart-tv-apparater med etiketten ”Works with Apple AirPlay”

• MacBook Pro (2018 och senare)

• MacBook Air (2018 och senare)

• iMac (2019 och senare)

• iMac Pro

• Mac mini (2020 och senare)

• Mac Pro

Om du streamar till en Mac behöver du uppdatera till den senaste versionen av macOS. Träningsmätvärden på skärmen finns bara på vissa AirPlay-kompatibla smart-tv-apparater. Mätvärden såsom timer, puls och gnistregn för aktivitetsringarna finns ändå på din Apple Watch.

Apple Fitness+ är endast tillgängligt i vissa länder eller regioner. Läs var Apple Fitness+ finns tillgängligt.