Använda en trådbunden anslutning för att överföra data till en ny iPhone

Du kan överföra data på din iPhone till en ny iPhone med en trådbunden anslutning.

Överföra data från en iPhone 14 eller tidigare till en iPhone 15

Använd en usb-C till Lightning-adapter och en Lightning-kabel för att migrera data från en iPhone 14 eller tidigare till en iPhone 15 med en trådbunden anslutning. Sedan gör du så här:

1. Anslut usb-C till Lightning-adaptern till din iPhone 15 och anslut sedan Lightning-kabeln till både usb-C till Lightning-adaptern och din iPhone 14 eller tidigare.

2. Slå på båda enheterna och följ anvisningarna på skärmen.

3. Anslut din iPhone 15 till wifi eller enhetens mobilnät.

4. Du kan bli ombedd att aktivera mobiltjänsten.

5. Ställa in Face ID.

6. Du måste vänta tills överföringen har slutförs på båda enheterna innan du kan använda dem. Överföringstiden varierar baserat på faktorer som nätverkets tillstånd och mängden data som överförs.

Om du vill migrera iPhone-data trådlöst till din nya iPhoneanvänder du Snabbstart för att överföra data till en ny iPhone.

Överföra data från en iPhone 14 eller tidigare till en annan iPhone 14 eller tidigare

Använd en Lightning till usb 3-kameraadapter och en Lightning till usb-kabel för att migrera data från en iPhone 14 eller tidigare till en annan med en trådbunden anslutning. Sedan gör du så här:

1. Anslut Lightning-till-usb 3-kameraadaptern till ström med Lightning-porten. Se till att du använder en strömadapter på 12 W eller högre.

2. Anslut Lightning-till-usb 3-kameraadaptern till din nuvarande iPhone.

3. Anslut Lightning till usb-kabeln till din nya iPhone och anslut sedan den andra änden till usb 3-kameraadaptern.

4. Slå på båda enheterna och följ anvisningarna på skärmen.

5. Anslut din iPhone 15 till wifi eller enhetens mobilnät.

6. Du kan bli ombedd att aktivera mobiltjänsten.

7. Ställ in Face ID eller Touch ID.

8. Du måste vänta tills överföringen har slutförs på båda enheterna innan du kan använda dem. Överföringstiden varierar baserat på faktorer som nätverkets tillstånd och mängden data som överförs.