iTunes 8.0.2 för Windows - Teknisk information

Maskinvara:

• PC med 1 GHz Intel- eller AMD-processor

• Spela upp videor från iTunes Store från iTunes Store kräver en Intel Pentium D-processor eller snabbare

• Spela upp videor av HD-kvalitet från iTunes Store kräver en 2,0 GHz Intel Core 2 Duo-processor eller snabbare

• 512 MB RAM-minne. För uppspelning av videor av HD-kvalitet krävs 1 GB

• DirectX 9.0-kompatibelt videokort med 32 MB video-RAM; 64 MB rekommenderas

• QuickTime-kompatibelt ljudkort

• Bredbandsanslutning till Internet för att använda iTunes Store

• iTunes-kompatibel CD- eller DVD-brännare för att skapa ljud-CD, MP3-CD eller säkerhetskopior på CD eller DVD

Programvara:

• Windows XP Service Pack 2 eller senare, eller 32-bitars versionen av Windows Vista

• 64-bitar versionen av Windows Vista kräver 64-bitars installeraren av iTunes 8. För mer information, gå till support.apple.com/se_SV/downloads/#itunes.

• QuickTime 7.5.5 eller senare krävs (inkluderat)

• 200 MB tillgängligt hårddiskutrymme

• Skärmläsning kräver Window-Eyes 7.0 eller senare. Mer information om tillgänglighet i iTunes finns på www.apple.com/se/accessibility.

iPod och iPhone:

• Synkronisering av inköpta videor kräver iPod nano (tredje generationen), iPod classic, iPod (femte generationen) med programvara 1.2 eller senare, iPod touch eller iPhone.

• Överföring av hyrfilmer kräver iPod nano (tredje generationen) eller iPod classic med programvara 1.1 eller senare, eller iPod touch eller iPhone med programvara 1.1.3 eller senare.

• Synkronisering av ringsignaler kräver iPhone-programvara 1.1 eller senare.

• Inköp och synkronisering av program kräver iPhone eller iPod touch med iPhone-programvara 2.0 eller senare.

• Inköp från iTunes Wi-Fi Music Store kräver iPhone- eller iPod touch med programvara 1.1.1 eller senare.

• Synkronisering av iPod-spel kräver iPod nano (tredje generationen), iPod classic eller iPod (femte generationen) med programvara 1.2 eller senare. Vissa iPod-spel är eventuellt inte kompatibla med tredje generationens iPod nano och iPod classic.

Nike + iPod:

• Nike + iPod kräver ett Nike + iPod-sportpaket eller -sensor, en kompatibel iPod och skor avsedda för Nike+.

• Nike + iPod är kompatibelt med iPod nano och iPod touch (andra generationen). iPod nano (första generationen) måste ha programvara 1.2 eller senare.

• För att följa läsa dina träningsdata på nikeplus.com krävs en Internetanslutning och ett kostnadsfritt konto på Nike.com.

Apple TV:

• Hyra och köpa medier med Apple TV kräver Apple TV-programvara 2.0 eller senare.

• HD-filmer från iTunes Store är enbart avsedda för Apple TV och kan inte överföras till iTunes.

AirPort Express med AirTunes:

• Uppspelning av musik med en eller flera AirPort Express-basstationer kräver AirPort Express-programvara 6.3 eller senare.

• AirPort Express med AirTunes kräver ett AirPort- eller AirPort Extreme-kort och en kompatibel stereo eller strömförsörjda högtalare.

Publiceringsdatum: