iTunes 9.2 för Windows - Teknisk information

Nyheter i iTunes 9.2

iTunes 9.2 har många nya funktioner och förbättringar, bland annat:

• Synkronisera med iPhone 4 och njut av dina favoritlåtar, filmer, TV-program, böcker och mycket mer när du är på språng

• Synkronisera och läs böcker på iPhone eller iPod touch med iOS 4 och iBooks 1.1

• Organisera och synkronisera PDF-dokument som böcker: läs PDF-dokument på iPad eller på en iPhone eller iPod touch med iBooks 1.1 på iOS 4

• Organisera dina program i mappar på hemskärmarna i iOS 4 med iTunes

• Snabbare säkerhetskopiering vid synkronisering av iPhone eller iPod touch med iOS 4

• Prestandaförbättringar med bl.a. snabbare rullning

Systemkrav för Windows

• En PC med 1 GHz Intel eller AMD-processor

• Skärmupplösning på minst 1024 x 768

• Att spela videor som är köpta från iTunes Store kräver en Intel Pentium D eller snabbare processor

• 512 MB RAM-minne - 1 GB krävs för att spela videor med HD-kvalitet

• Ett grafikkort som är kompatibelt med DirectX 9.0 och har 32 MB videominne - 64 MB rekommenderas

• Ett ljudkort som är kompatibelt med QuickTime

• Bredbandsuppkoppling för att använda iTunes Store

• En CD- eller DVD-brännare som är kompatibel med iTunes för att skapa CD-skivor med ljud eller MP3-filer eller säkerhetskopior på CD- eller DVD-skivor

Windows-programvara

• Windows XP Service Pack 2 eller senare, 32-bitarsversion av Windows Vista eller 32-bitarsversion av Windows 7

• 64-bitarsversioner av Windows Vista eller Windows 7 kräver en 64-bitars installerare för iTunes

• QuickTime 7.6.6 eller senare krävs (ingår)

• 200 MB ledigt hårddiskutrymme

• Stöd för skärmläsare kräver Window-Eyes 7.1.1 eller senare. För information om tillgänglighet i iTunes, gå till www.apple.com/se/accessibility