iLife '09 - Systemkrav

• En Mac med Intel-, PowerPC G5- eller PowerPC G4-processor (867 MHz eller snabbare).

• iMovie kräver en Mac med en Intel-processor, en Power Mac G5 (dual 2,0 GHz eller snabbare) eller en iMac G5 (1,9 GHz eller snabbare).

• GarageBand Learn to Play kräver en Intel-baserad Mac med en dubbelkärnig processor eller bättre.

• 512 MB RAM, 1 GB rekommenderas. HD-video kräver minst 1 GB RAM.

• Cirka 4 GB ledigt utrymme på hårddisken.

• DVD-enhet krävs för installation.

• Mac OS X 10.5.6 eller senare.

• QuickTime 7.5.5 eller senare (ingår).

• AVCHD-video kräver en Intel Core Duo-processor eller bättre. Läs mer på iMovie ’09 videokameror som stöds för information om digitalvideoenheter och format som stöds.

• 24-bitarsinspelning i GarageBand kräver ett Mac OS X-kompatibelt ljudgränssnitt med stöd för 24-bitars ljud. Titta i tillverkarens specifikationer eller kontakta tillverkaren direkt för information om kompatibla enheter.

• En del funktioner kräver Internetanslutning och/eller MobileMe. Avgifter tillkommer, särskilda villkor gäller. MobileMe är tillgängligt för personer som är 13 år eller äldre. En årlig prenumerationsavgift och Internetanslutning krävs. Särskilda villkor gäller.

• Tryckta iPhoto-produkter är tillgängliga i USA, Kanada, Japan och i vissa länder i Europa och Stilla havet/Asien.

• Artistlektioner i GarageBand säljs separat och finns att köpa direkt genom GarageBands lektionsbutik i vissa länder.

• För DVD-bränning krävs en Apple SuperDrive-enhet eller en kompatibel DVD-brännare från annan leverantör.

• Flickr-tjänsten är endast tillgänglig i vissa länder.