iTunes 11 för Windows - Teknisk information

Maskinvara:

• PC med 1 GHz Intel- eller AMD-processor och 512 MB RAM-minne

• Intel Pentium D eller snabbare processor, 512 MB RAM-minne och ett DirectX 9.0-kompatibelt grafikkort krävs för uppspelning av videor från iTunes Store i SD-kvalitet (standardupplösning)

• 2,0 GHz Intel Core 2 Duo eller snabbare processor, 1 GB RAM-minne, och Intel GMA X3000, ATI Radeon X1300, NVIDIA GeForce 6150 eller bättre krävs för uppspelning av HD-videor i 720p, iTunes LP eller iTunes Extras från iTunes Store

• För uppspelning av HD-video i 1080p krävs en 2,4 GHz Intel Core 2 Duo eller snabbare processor, 2 GB RAM-minne och Intel GMA X4500HD, ATI Radeon HD 2400, Nvidia GeForce 8300 GS eller bättre.

• Skärmupplösning på 1024x768. 1280x800 eller mer krävs för uppspelning av iTunes LP eller iTunes Extras

• 16-bitars ljudkort oct högtalare

• Bredbandsanslutning till internet för att använda iTunes Store

• iTunes-kompatibel CD- eller DVD-brännare för att skapa ljud-CD, MP3-CD eller säkerhetskopior på CD eller DVD

Programvara:

• Windows XP Service Pack 2 eller senare, 32-bitarsversionerna av Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8

• 64-bitarsversionerna av Windows Vista, Windows 7 och Windows 8 kräver 64-bitarsinstalleraren av iTunes. För mer information, gå till www.itunes.com/se/download

• 400 MB tillgängligt hårddiskutrymme

• Skärmläsning kräver Window-Eyes 7.2 eller senare. Mer information om tillgänglighet i iTunes finns på www.apple.com/se/accessibility

• Tjänsterna iTunes-molnet och iTunes-matchning finns inte tillgängliga i alla länder.