iTunes 10.7 för Mac - Teknisk information

Programvara:

• Mac OS X 10.6.8 eller senare

• Safari 4.0.3 eller senare

• 350 MB tillgängligt hårddiskutrymme

• Tjänsterna iTunes-molnet och iTunes-matchning finns inte tillgängliga i alla länder.

Maskinvara:

• Mac-dator med en Intel Core-processor och 512 MB RAM-minne

• 2,0 GHz Intel Core 2 Duo eller snabbare processor, och 1 GB RAM-minne krävs för uppspelning av HD-videor i 720p, iTunes LP eller iTunes Extras från iTunes Store

• För uppspelning av HD-video i 1080p krävs en 2,4 GHz Intel Core 2 Duo eller snabbare och 2 GB RAM-minne

• Skärmupplösning på 1024 x 768, 1280 x 800 eller mer krävs för uppspelning av iTunes LP eller iTunes Extras

• Bredbandsanslutning till internet för att använda iTunes Store

• Kombinationsenhet eller SuperDrive från Apple för att bränna ljud-CD, MP3-CD eller säkerhetskopior (vissa CD-RW-brännare från andra tillverkare kan också fungera)

• SuperDrive från Apple för att säkerhetskopiera biblioteket på DVD-skivor (vissa DVD-RW-brännare från andra tillverkare kan också fungera)